Senior Verpleegkundige
Tactus Verslavingszorg

Senior Verpleegkundige

Kies jij bewust als senior verpleegkundige voor de verslavingszorg en wil jij daarbinnen toonaangevende zorg leveren? Dan is Tactus, dé specialist, op zoek naar jou! (32-36 uur)

In deze functie:

 • Werk je als Verpleegkundige op de crisis/detox afdeling.
 • Verricht je werkzaamheden op het gebied van observatie en begeleiding.
 • Coördineer je, bewaak je en zorg je voor de continuïteit van zorg.
 • Ben je medeverantwoordelijk, vanuit een coördinerende rol, voor het realiseren van een veilig (therapeutisch) leefklimaat op de afdeling.
 • Heb je daarnaast een begeleidende taak naar verzorgenden, verpleegkundigen en stagiaires.
 • Lever je een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het vastgestelde verpleegkundig beleid en het afdelingsbeleid.
 • En heb je een faciliterende c.q. ondersteunende taak naar de regiebehandelaar en de manager van de afdeling.

Dit breng je mee:

In deze functie binden we graag een enthousiaste senior verpleegkundige aan ons team die gezamenlijk met ons verder wil groeien. Geen dag is hetzelfde bij deze zeer diverse doelgroep waar je mee werkt en dat is hetgeen je zo aanspreekt. Voor jou is het cruciaal dat jouw cliënten, collega’s en samenwerkingspartners fijn behandeld worden. Heb je daarnaast een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen, dan zit je goed!

En verder:

 • Een afgeronde opleiding HBO-V.
 • Een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit en/of ervaring met het werken in de psychiatrie, verslavings- en/of jeugdzorg.
 • Bereidheid om in onregelmatige diensten te werken.

 

 

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO-GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 50. Het maximale, fulltime salaris is € 3.678,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier: https://www.tactus.nl/werken-bij/waarom-werken-bij-tactus/#arbeidsvoorwaarden

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Brigitte Kuijper, verpleegkundige senior, tel. 06 – 519 928 43. Zij vertelt je er graag meer over!

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Piet Heinstraat
Postcode 7204JN
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Brigitte Kuijper
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 15-12-2020
Ingangsdatum 14-12-2020
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56552
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg