senior woonbegeleider
InteraktContour

Informatie

Heb jij een afgeronde opleiding hbo-verpleegkunde of SPH? Wil je verantwoordelijk zijn voor de regie van het zorgproces? En krijg jij energie van het feit dat nog niet alles op rolletjes loopt, omdat dit betekent dat er nog van alles te verbeteren is? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen bewoners en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg.

Jouw werkplek

De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland. Woonlocatie Dodoensserre ligt in de moderne wijk Kattenbroek in Amersfoort. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg aan 26 bewoners. Zij beschikken over een eigen appartement en krijgen van ons zorg en begeleiding, zodat zij het maximale uit hun leven halen. Het team bestaat uit 34 gewaardeerde collega's die op zoek zijn naar versterking. We zijn een team dat volop in ontwikkeling is. Dat vraagt een flexibele instelling, zodat je goed kan omgaan met veranderende processen.

Jouw rol

Gewoon leven. Dat willen we allemaal. Maar voor bewoners met hersenletsel is dit niet altijd vanzelfsprekend. Structuur, duidelijkheid en creatieve oplossingen, dat is waar onze bewoners behoefte aan hebben. Soms kan een bewoner niet goed uitleggen waarom hij boos of verdrietig is en uit dit op een verbale of non-verbale manier. Jij laat je hier niet door afschrikken, maar blijft de verbinding zoeken. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de bewoner. Misschien ontdek jij net dé manier om een bewoner te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. De zorgvragen verschillen per bewoner, maar bij iedere bewoner is er behoefte aan vertrouwen en interactie.

Als senior woonbegeleider stel je, in samenwerking met de bewoner voor hem of haar een zorgplan op en formuleer je doelen. Welke handelingen wil een bewoner zelf kunnen uitvoeren? Waar wil hij of zij aan werken? Elke bewoner vraagt om andere zorg. Jij zorgt ervoor dat het zorgplan wordt uitgevoerd en ondersteunt de woonbegeleiders in de uitvoering hiervan. Je hebt regelmatig contact met het netwerk van de bewoner en met externe partijen. Jij begeleidt op een manier die de bewoner zelfvertrouwen geeft. En wij stimuleren jou mee te denken en jezelf te ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • jaarcontract voor 28 uur per week (met uitzicht op een vast contract na 6 maanden bij goed functioneren)
 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €2.025,- tot maximaal €2.993,- bruto per maand (FWG 40) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • op onze kosten een vervolgopleiding volgen
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt een diploma HBO-V of SPH
 • je hebt kennis over en ervaring met het begeleiden van bewoners met complexe (psychische) problematiek
 • je bent een stevige persoonlijkheid door je opgedane levenservaringen, geduld en vasthoudendheid
 • je bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken (vroege en late diensten) en weekenddiensten
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze nieuwe senior woonbegeleider?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 24 juni aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Ilke Velthof, teamleider, op 06-40030006.

Meer informatie over woonlocatie Dodoensserre bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacaturesWe voeren onze sollicitatiegesprekken face-to-face op de locatie. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.

'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie Dodoensserre in Amersfoort
Postcode 3823 DJ
Stad Amersfoort
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Begeleider niveau 5
Begeleider wonen
Sociaal psychiatrisch hulpverlener (SPH)
Verpleegkundige
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68921

InteraktContour

InteraktContour biedt zorg aan mensen met een lichamelijk beperking en mensen met hersenletsel. Dit kan zowel bij de mensen thuis (ambulante begeleiding), in een activiteitencentrum of op een woonlocatie. InteraktContour heeft kleinschalige voorzieningen in Flevoland, Overijssel, Gelderland en Utrecht. Samen met de cliënt en eventuele partner kijken we naar de zorgvraag en stellen we doelen. Samen benutten we mogelijkheden!

Meer over InteraktContour