SERVICEDESK MEDEWERKER ICT
Liberein

Gezocht: échte ICT-er met service skills

Het Team I&A
Het team Informatisering & Automatisering (I&A) bestaat uit vakbekwame collega’s die zich bezighouden met het beheren en doorontwikkelen van de informatievoorziening van Liberein. Alle vragen en verzoeken over digitale werkplekken, applicaties en telefonie komen binnen bij de Servicedesk ICT en ter uitbereiding van dit team zijn wij op zoek naar een Servicedesk Medewerker ICT, voor minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Als Servicedesk Medewerker ben je het visitekaartje van de afdeling, want jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze interne klanten bij vragen en verzoeken rondom de digitale werkplek, applicaties en telefonie. Alle vragen en verzoeken die je zelf kunt oplossen, los je op. Ingewikkelde vragen die door jou niet direct opgelost kunnen worden, zet je door naar de systeembeheerder. Je bewaakt de voortgang van beantwoording en oplossing van de meldingen en houdt de interne klant op de hoogte van de voortgang. Je wordt gemotiveerd door hectiek en afwisseling, waarbij kwaliteit en resultaat voorop staan, ongeacht de situatie blijf je de professional en zet je je graag extra in om de klant te helpen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde MBO ICT-opleiding niveau 4;
  • Ervaring met en kennis van Microsoft Office 2016, Office 365, Windows 10, Active Directory en ITIL (aantoonbaar met certificeringen of bereid deze te behalen).
  • Brede kennis van hardware, software en mobiele devices;
  • Kennis van applicaties als AFAS, Nedap ONS is een pré;
  • Ervaring met melding-registratiesystemen;
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent betrouwbaar en je komt je afspraken na;
  • Je bent geïnteresseerd in het oplossen van problemen, maar je weet ook het moment te identificeren dat een probleem boven je kennis en kunde ligt;
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent flexibel, leergierig, analytisch en proactief;
  • Je beschikt over een hands-on-mentaliteit.

Wat bieden wij?
Een dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op vast. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG schaal 35 (minimaal € 1.902,93 – maximaal € 2.762,34).

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Klik dan hier

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Peter Meerstra, Teamleider I&A, Vastgoed en Techniek, tel. 06-14315509.

Type Vacature
Intern nummer 2021-65
Organisatie Liberein
Locatie Bruggerbosch
Postcode 7534AM
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Peter Meerstra, Teamleider I&A, Vastgoed en Techniek, tel. 06-14315509.
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 10-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 24-06-2021
Nummer 68953
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein