Servicedesk medewerker
Peter Geleedst

Functieomschrijving

Servicedesk Medewerker

Vind jij het leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor collega’s en vraag en antwoord bij elkaar te brengen? Alles wat jij doet draagt bij aan de ondersteuning van onze zorgprofessionals, zodat zij zich kunnen richten op de relatie met de cliënt. Ben jij op zoek naar een dynamische baan bij een grote zorgorganisatie  in de verslavingszorg?  
Ontmoet ons en ontdek of de vacature Servicedesk Medewerker bij IrisZorg jouw nieuwe baan is!


 

 

Kenmerken vacature

 
 
32/36
MBO4
Arnhem
Management & ondersteuning
GGZ - Functiegroep 35
Publicatiedatum: 13 januari 2022 13:37

Jouw werk

Ben jij het eerste aanspreekpunt voor collega’s?

Jij bent bij IrisZorg met 4 andere collega’s de stem achter nummer 1010 en het gezicht van onze Servicedesk. Wij noemen ons het serviceteam van IrisZorg, de plek waar onze collega’s terecht kunnen met alle denkbare vragen, verzoeken en incidenten. 
Het serviceteam bestaat uit 5 medewerkers, waarvan nu 1 gewaardeerde collega met pensioen gaat, die jij gaat opvolgen. We zijn een gezellig, hardwerkend team dat van een grapje houdt! Ben jij iemand die er zin in heeft, zich verantwoordelijk voelt voor het werk, lekker sociaal is met collega’s en plezier heeft in het werk? Dan pas je binnen ons team!

We zijn van 8 tot 5 telefonisch bereikbaar. Wij werken o.a. met de applicaties USER ECD, AFAS en TopDesk. In USER verzorgen wij bijvoorbeeld de aanmaak van de accounts van medewerkers en instanties. In AFAS regelen wij van alles rondom het werven en in en uit dienst melden van nieuwe collega’s. Verder zijn wij het eerste aanspreekpunt voor de overige applicaties waarmee we werken binnen IrisZorg. Daar waar mogelijk beantwoord jij de vraag en anders zet je deze door naar de juiste afdeling of externe partij. Het serviceteam vertegenwoordigt alle ondersteunende afdelingen, waaronder zorgadministratie, personeel- en salarisadministratie, financiële administratie, facilitaire zaken, ApplicatieBeheer en ICT. Dat betekent een grote diversiteit aan vragen. Je wordt allround ingewerkt maar krijgt ook een aantal specifieke aandachtgebieden in jouw portefeuille. 

Functie eisen

Jouw profiel:

De Serviceteam medewerker die wij zoeken beschikt over:

 • een diploma van minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding
 • gastvrije en servicegerichte basishouding
 • goede communicatieve (mondeling en schriftelijk) en advies vaardigheden en je vindt het leuk om te telefoon te beantwoorden
 • ervaring met het werken met diverse applicaties
 • ervaring met het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en kan onder druk werken
 • de mogelijkheid om beschikbaar te zijn voor werk tussen 08.00 en 17.00 uur (flexibiliteit is gewenst ten aanzien van werkdagen i.v.m. verantwoordelijkheid team om bezetting met elkaar te organiseren). Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden

Inschaling

Wat bieden wij?

 • een inspirerende werkomgeving waar op kwalitatief hoog niveau integrale zorg wordt geboden
 • ruimte in je werk voor groei als professional in een organisatie die er toe doet
 • inschaling in FWG 35 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ. Het salaris bedraagt minimaal €1996,- en maximaal €2815,- per maand op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling doen we op basis van ervaringsjaren
 • na een jaar volgt in principe een vast dienstverband
 • een contract van 32 of 36 uur per week (je bent i.i.g.v. op vrijdag beschikbaar)

Bijzonderheden

Werken bij IrisZorg

IrisZorg is er voor jong (18-) en oud en uit alle lagen van de bevolking. Vanuit integrale verslavingsbehandeling en maatschappelijke begeleiding, verslavingsreclassering of preventie ondersteunen wij cliënten naar herstel. We werken vanuit de waarden: betrokken, eigen regie, we doen wat we zeggen en we spreken elkaar aan. Kortom een kleurrijke organisatie.

Je past bij ons als je

 • zelf kleur geeft aan jouw werk
 • gelooft in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden
 • eigenaarschap neemt over jouw vakmanschap
 • staat achter het toewerken naar een rookvrije organisatie

Heb je nog vragen over de vacature? 

Contactgegevens: Serviceteam, tel.nr: 088 -  606 29 30 

 • Je kunt reageren op deze vacature tot en met 31 januari 2022. Sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 10/11 of 17/18 februari..
 • De vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. IrisZorg is deelnemer van de Werkgeverij, medewerkers van aangesloten organisaties krijgen voorrang in de procedure, mits dit is vermeld in de sollicitatie.
 • Recruiters en headhunters, leg de telefoon maar weer neer, wij zoeken en vinden onze nieuwe collega’s liever zelf
Type Vacature
Organisatie Peter Geleedst
Locatie IrisZorg
Postcode 7311ED
Stad Apeldoorn
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Serviceteam IrisZorg
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 31-01-2022
Ingangsdatum 14-01-2022
Nummer 107212

Peter Geleedst

IrisZorg biedt trajecten voor wonen, werken en verslavingsbehandeling. We bieden hulp aan mensen die een steuntje in de rug nodig hebben omdat zij problemen hebben op gebieden als huisvesting, financiën en werk. Een aantal kampt tevens met een verslaving aan alcohol, drugs en/of gokken. IrisZorg richt zich ook op preventie en onderzoek om middelenmisbruik, verslavingsproblemen en dakloosheid te voorkomen. We geven voorlichting, trainingen, informatie en advies. IrisZorg is een erkende organisatie voor verslavingsreclassering in het arrondissement Arnhem.

Meer over Peter Geleedst