Servicemedewerker locatie Rivierenhof - Zwolle
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Wij hebben aandacht voor jou, zodat jij aandacht hebt voor de bewoners. Onze overtuiging is namelijk dat als jij met plezier naar je werk gaat en trots over je werk praat, dat onze bewoners de goede zorg ervaren die ze nodig hebben. Past dit bij jouw visie? Ga dan voor de functie van servicemedewerker bij Driezorg!

Werken als servicemedewerker
Je werkt op locatie Rivierenhof in AA-landen Zwolle. De focus ligt op het schoonmaken van de kamers van onze bewoners. Daarnaast kan het zijn dat je wordt ingezet voor extra werkzaamheden zoals het helpen bij het eten, maaltijden bestellen of schone was terug brengen naar bewoners. Een baan waarbij je veel contact hebt met bewoners en lekker actief bezig bent. De bewoners kijken uit naar de momenten dat je er bent, omdat je een belangrijke toevoeging aan het team bent.

Herken jij je in het volgende?
Je hebt relevanter werkervaring in de horeca of schoonmaak. Daarnaast heb je een flexibele houding en vind je het geen probleem om je collega bij bijvoorbeeld ziekte of vakantie waar te nemen. Je hebt oog voor de sociale contacten met onze bewoners, je steekt heel graag je handen uit de mouwen en hebt een open en enthousiaste houding. Je vindt het geen probleem om op wisselende momenten te werken zoals weekenden en feestdagen.

Wij bieden jou
Een salaris van minimaal € 1.892,93 en maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur per week. Dit is conform FWG 15 van de cao VVT. Hier komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%) bij.

  • een contract voor 18 - 30 uur per week. We horen graag naar hoevel uren jij op zoek bent.
  • een arbeidsovereenkomst waarbij we gezamenlijk kijken naar de best passende vorm.
  • een afwisselende baan waar ruimte is voor jouw inbreng.
  • een organisatie waar aandacht is voor jou en je collega’s.
  • aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (meer hierover kan je hier lezen) en een groot opleidingsaanbod

Word jij hier blij van?
Dan worden wij dat ook! Via onderstaande knop kun je jouw gegevens uploaden. We nemen vervolgens contact met je op. Heb je vragen die je eerst wilt stellen? Laat het dan weten aan Vera Dijns, recruiter, via 0650168027 of via [email protected] Stuur gerust een Whatsapp.

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, locatie Rivierenhof
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Vera Dijns - 0650168027 of via [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 08-06-2022
Reageer voor 12-07-2022
Ingangsdatum 08-06-2022
Nummer 111538
Doorsturen Bekijk PDF