Servicemedewerker Technische Dienst
Manna

Functieomschrijving

Als Servicemedewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de staat van onderhoud van gebouwen en terreinen op de verschillende locaties. Een service- en klantgerichte instelling is een must voor de functie van Servicemedewerker Technische Dienst bij Manna.

Je werkt in een team en je maakt onderdeel uit van de Facilitaire afdeling. Werkzaamheden en storingen worden in een digitaal meldsysteem verzameld. Je bent in staat hier zelf prioriteiten in te stellen en de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Binnen je takenpakket vallen onder andere het oplossen van storingen aan installaties en eenvoudige bouwkundige werkzaamheden. Daarnaast zorg je voor het klein technisch onderhoud van onze gebouwen. Je voert controles en keuringen uit volgens een vast schema. Daarnaast heb je contact met de bewoners en collega’s van onze locaties.

Functie eisen

  • Wij zoeken een collega met een afgeronde technische MBO niveau 4 opleiding.
  • Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en initiatiefrijk.
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.
  • Je weet de juiste prioriteiten te stellen.
  • Je vindt het een leuke uitdaging om op locaties problemen op te lossen en bent flexibel als zaken anders lopen dan gepland.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Een rijbewijs B is een must, bij voorkeur ook een rijbewijs E.
  • Een certificaat NEN 3140 en/of beheerder brandmeldinstallaties is een pré. Of je bent bereid om deze te behalen.

Herken jij jezelf in dit profiel, dan gaan we graag met jou in gesprek!

Inschaling

  • Een afwisselende baan voor 20 tot 24 uur, voor bepaalde tijd. 
  • Naast een informele werksfeer en enthousiaste collega’s, bieden wij je een salaris conform de CAO VVT, FWG 35.

Bijzonderheden

Enthousiast?

Reageren kan door je sollicitatie voor maandag 28 september te sturen naar afdeling P&O via po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij onze Facilitair Coördinator Andrea Vogteloo of met een medewerker van de Technische Dienst via ons algemene telefoonnummer 053 3030 600.

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna - Manna ondersteuning
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Medewerker facilitair
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 28-09-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54768
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna