Slaapdienst medewerker locatie Centrum-Zuid Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Voor onze Beschermd Wonen locatie Centrum-Zuid in Apeldoorn, zijn we op zoek naar specifiek een medewerker voor de slaapdiensten. In een energiek en bevlogen team begeleid je GGZ cliënten in een 24 uurs locatie samen met je 12 collega's. De 22 cliënten die door dit team begeleid worden beschikken over een WMO of WLZ indicatie en hebben diverse diagnostiek en achtergrond. De leeftijd van de cliënten varieert van begin 20 tot in de 60 jaar. Een slaapdienst zal zijn van ongeveer 21.30 uur tot de volgende dag rond 8.30 uur. Het aantal contracturen zal worden bepaald op basis van jouw beschikbaarheid en mogelijkheden van de locatie, in goed overleg.

Kom je bij ons aan voor een kop koffie?

De locatie

De cliënten wonen voornamelijk in appartementen (16) en in 2 woonhuizen met voor elke cliënt in deze woonhuizen een eigen slaapkamer en gemeenschappelijke huiskamer. De kantoorlocatie en woonplekken bevinden zich rondom de Aluminiumweg in Apeldoorn Centrum-Zuid en zijn goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Alle faciliteiten zijn op fietsafstand bereikbaar.

Over Riwis

Riwis is een herstel ondersteunende organisatie. Dat betekent dat wij cliënten ondersteunen bij hun persoonlijke unieke herstelproces, gericht op het vinden van een nieuwe betekenis en zin in het leven. Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daar voor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Een zinvolle dagbesteding hoort daarbij. We hanteren hiervoor de IRB methodiek. Dit doen we binnen een veilig leerleefklimaat, zo dicht mogelijk in de eigen leefomgeving van de cliënt. We weten dat participatie en zingeving bijdraagt aan het welzijn en herstel van cliënten.

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 4, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

 • Aantal uren in overleg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie begeleider B is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.117,00 / max. € 3.241,00 bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 30 september 2022

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacture kun je contact opnemen met André Stoop (Teamleider), telefoonnummer 06-24735311 

De selectiegesprekken vinden plaats op 13 september 2022. Hierbij zullen de teamleider en een begeleider A aanwezig zijn.

Type Vacature
Intern nummer 114
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Begeleider niveau 4
Slaapwacht
Publicatiedatum 29-08-2022
Reageer voor 30-09-2022
Ingangsdatum 15-09-2022
Nummer 113563
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn