Sociaal psychiatrisch verpleegkundige, Ambulant Ouderen
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

De afdeling ouderenpsychiatrie, Ambulant Ouderen te Emmen zoekt een

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
voor 24 tot 32 uur per week voor onbepaalde tijd.

Dit ga je doen
Jij bent een SPV’er die de mens achter de patiënt ziet. Vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte basishouding heb jij een visie op ouderenzorg waarin het welbevinden van de patiënt het uitgangspunt is van al je interventies. Met in je rugzak kennis van relevante regel- en wetgeving en de sociale kaart ben je verantwoordelijk voor jouw eigen caseload. Het merendeel van je tijd zal je bezig zijn met het doen van intakes, opstellen van behandelplannen en deze uitvoeren in de vorm van behandeling en begeleiding. In multidisciplinair overleg komt onder andere jouw klant- en resultaatgerichte houding naar voren. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een actieve rol in de crisisdienst, zowel binnen- als buiten kantooruren.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je bent een op HBO niveau functionerende verpleegkundige met een afgeronde SPV opleiding. Je hebt ervaring en affiniteit met patiënten met complexe psychiatrische problematiek. Je bent communicatief zeer vaardig. Je werkt graag binnen een multidisciplinair team maar je kunt ook autonoom werken en beslissingen nemen. Je bent stressbestendig en flexibel. Je bent in staat methodisch te werken en accuraat te rapporteren.

Inschaling

Ons aanbod
Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.
Het salaris is conform cao GGZ FWG 55. Binnen GGZ Drenthe hanteren we voor deze functie de functienaam ‘gedifferentieerd verpleegkundige’.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Enthousiast?
Kunnen we jou binnenkort welkom heten als nieuwe collega? Reageer dan vóór 13 april a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 19 april 2021 in de middag na 15.30 uur.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Erkelens, teammanager ambulante ouderenpsychiatrie Drenthe 06-22762611.

Bijzonderheden

Wat doet GGZ Drenthe voor jou?
Onze professionals hebben invloed op de uitoefening van hun vak. Zij geven individueel en in teamverband concrete invulling aan persoonlijk eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en interne mobiliteit. We investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. We bieden functiegerichte trainingen en scholing en ondersteunen de individuele medewerker in zijn professionele ontwikkeling. Samen vormen we een veerkrachtige organisatie en een prettige werkomgeving met als kernwaarden ‘Eigen kracht, Verwelkomen en Bevlogen’.

Dit is de afdeling ouderenpsychiatrie binnen GGZ Drenthe
Vanuit een duidelijke hulpvraag bieden wij vanuit multidisciplinaire teams zorg aan ouderen met psychische problemen. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, soms thuis of in de kliniek. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem. Onze patiënten zijn meer dan mensen die willen genezen van een psychische aandoening.

Type Vacature
Intern nummer #4251
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Stad Emmen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij InlichtinMirjam van Erkelens, teammanager ambulante ouderenpsychiatrie Drenthe 06-22762611.
Functie(s) Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Publicatiedatum 24-03-2021
Reageer voor 13-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 61810

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe