Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ambulant Zevenaar
GGNet

Dit ga je doen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige behandel je patiënten en coördineer je als coördinerend behandelaar het behandelingsproces. Je behandelt niet alleen, maar geeft ook advies, training en coaching. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de regiebehandelaar en stelt behandelplannen op en voert deze uit (in samenwerking met de hoofdbehandelaar).

Ook organiseer en coördineer je de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het sociaal-verpleegkundig behandelaanbod.

Hier ga je werken

Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg. Wij doen dit door middel van een passend groepsaanbod en gespecialiseerde behandelmethodieken. Vooral geven we deze zorg vorm met gemotiveerde en betrokken collega's die binnen de kaders zoeken welke mogelijkheden er voorhanden zijn.

We werken vanuit één groot politeam en daarnaast werken we met een FACT-module/ outreachend team. Hierbinnen hebben ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek. Het ambulante team bestaat uit diverse disciplines, zoals psychotherapeuten, psychiaters, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, GZ-psychologen, PIOG’s, SPV’ers, verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, vaktherapeuten en maatschappelijk werk.

Dit ben jij

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige beschik jij over goede sociale vaardigheden om te kunnen communiceren met onze cliënten. Jij lost zelfstandig de knelpunten in de uitvoering van jouw eigen werkzaamheden op. Met jouw flexibiliteit zorg jij ervoor dat jij je kunt aanpassen aan de situatie en de hulpvraag van onze cliënten.

Daarnaast:
✔ ben je gediplomeerd HBO-Verpleegkundige, inclusief BIG-registratie en hebt de
vervolgopleiding SPV afgerond.
✔ werk jij graag in een ambulante setting.
✔ heb jij affiniteit met patiënten met meervoudige psychiatrische problematiek.
✔ ben jij in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden we je

Dit bieden we je

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de specialistische ambulante zorg, een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij bieden je een contract voor 16-24 uur per week voor de duur van jaar met zicht op een vaste aanstelling.

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.806,- en € 4.381,- (CAO GGZ, functiegroep 55) afhankelijk van kennis en ervaring op basis van 36 uur. Bereken hier jouw netto salaris;
• Een dienstverband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden;
• Een reiskostenvergoeding;
• Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren);
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
• Toegang tot de GGZ-Elearning academie, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
• Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en
cursussen, anderzijds door (GGNet-breed) samen te kunnen werken met topprofessionals in jouw vakgebied;
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende
reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Solliciteren

Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende kandidaten sluiten wij de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Nanda Los, manager, via telefoonnummer 088-9331800.

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via [email protected]

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Zorgeenheid Kortdurende Behandeling, polikliniek in Zevenaar
Postcode 6903ZN
Stad Zevenaar
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 16-02-2023
Reageer voor 01-04-2023
Ingangsdatum 16-02-2023
Nummer 117877

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet