Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
GGNet

Functieomschrijving

GGNet is binnen de zorgeenheid Ouderen op zoek naar een enthousiaste Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ouderen in Zutphen.

Dit ga je doen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige houd je je bezig met ouderen vanaf 60 á 65 jaar met psychiatrische en/of cognitieve problemen. De problematiek wordt vaak gecompliceerd door somatische en sociale factoren.
Verder voer je intakegesprekken, verken je de situatie en verzamel je informatie over nieuwe patiënten. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiëntendossier. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je stemt af met in- en/of externe disciplines. Ook coördineer, organiseer en bewaak je voor toegewezen patiënten het behandeltraject. Daarnaast verleen je sociaal psychiatrische consultatie aan in- en externe hulpverleners. Je draagt bij aan de ontwikkeling van modules, werkwijzen en protocollen en geeft stagebegeleiding. Je werkt in een multidisciplinair team.

Hier ga je werken

In het RGC Zutphen is de polikliniek en deeltijdbehandeling voor ouderen uit de regio Zutphen gehuisvest.
In de ontwikkeling en afstemming van de behandelprogramma’s is er een goede samenwerking met de andere (poli)klinische teams van GGNet Ouderen in de regio Apeldoorn-Zutphen, als ook met de somatisch/ geriatrische specialismen van het Gelre Ziekenhuis, huisartsen, V&V sector. Het team bestaat uit 8 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van 200 patiënten.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
  • Daarnaast  heb je  werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
  • Ook heb je kennis van het Geriatrische werkveld.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
  • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.

Inschaling

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd. De functie van sociaal psychiatrisch verpleegkundige is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 55 (maximaal € 3.670 - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Bijzonderheden

Solliciteren?

Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marga Mulder, manager Ouderen, via telefoonnummer 088-9334981of m.mulder@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202031
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 13-12-2019
Ingangsdatum 13-12-2019
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 50155

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet