Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?
Voor de afdeling Ouderenpsychiatrie van GGZ Drenthe te Hoogeveen zijn wij op zoek naar een sociaal psychiatrisch verpleegkundige voor 24 uur per week.

Wie zoeken wij en wat ga je doen
Jij bent een (BIG-geregistreerd) SPV’er  die de mens achter de patiënt ziet. Vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte basishouding heb jij een visie op ouderenzorg waarin het welbevinden van de patiënt het uitgangspunt is van al je interventies. Met in je rugzak kennis van relevante regel- en wetgeving en de sociale kaart ben je verantwoordelijk voor jouw eigen caseload. Het merendeel van je tijd zal je bezig zijn met het doen van intakes, opstellen van behandelplannen en deze uitvoeren in de vorm van behandeling en begeleiding. In multidisciplinair overleg komt onder andere jouw klant- en resultaatgerichte houding naar voren. Je bent flexibel inzetbaar en hebt een actieve rol in de crisisdienst, zowel binnen- als buiten kantooruren.

Dit is de afdeling Ouderenpsychiatrie binnen GGZ Drenthe
Vanuit een duidelijke hulpvraag bieden wij vanuit multidisciplinaire teams zorg aan ouderen met psychische problemen. Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, soms thuis of in de kliniek. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem. Onze patiënten zijn meer dan mensen met een psychische aandoening. Onze locaties bevinden zich in Emmen, Hoogeveen/Meppel en Assen.

Wat doet GGZ Drenthe voor jou?
Onze professionals hebben invloed op de uitoefening van hun vak. Zij geven individueel en in teamverband concrete invulling aan persoonlijk eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling en interne mobiliteit en investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. Door het bieden van functiegerichte trainingen en scholing en ondersteunen de individuele medewerker in zijn professionele ontwikkeling. Samen vormen we een veerkrachtige organisatie en een prettige werkomgeving met als kernwaarden ‘Eigen kracht, Verwelkomen en Bevlogen’.

Enthousiast geworden?
Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris conform cao GGZ, vergoedingen, meerkeuzesysteem  en pensioenvoorziening (PFZW) zijn goed geregeld en aan het einde van het jaar heb je recht op een eindejaarsuitkering. Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.
GGZ Drenthe voert een Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen, dat je gevaccineerd moet worden tegen Hepatitis B. Indien nodig verzorgt GGZ Drenthe de vaccinatie.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingprocedure bij GGZ Drenthe.

Inlichtingen
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Erkelens, teammanager Ouderenpsychiatrie Drenthe 06-22762611. 

Enthousiast?
Reageer dan vóór 3 december 2020 via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en een brief waarin je je motivatie toelicht.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 december 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Functie eisen

BIG-geregistreerd) SPV’er.

Inschaling

FWG 55

Type Vacature
Intern nummer #3475
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Hoogeveen
Postcode 7909AA
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam van Erkelens, teammanager Ouderenpsychiatrie Drenthe 06-22762611.
Functie(s) Verpleegkundige Sociaal Psychiatrisch
Publicatiedatum 18-11-2020
Reageer voor 03-12-2020
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 56041
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe