Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Ons centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) is volop in beweging! Wij zijn een specialistisch centrum en zijn goed in wat we doen, maar daarnaast onderzoeken we ook steeds nieuwe mogelijkheden. Hierdoor zijn we altijd in ontwikkeling! Doe je mee?

In verband met het vertrek van een van onze collega’s zoeken we een

SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE (SPV)
24 uur per week (66,67%)

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
Het COS is onderdeel van het circuit Curatieve Zorg (CCZ). CCZ richt zich op planbare zorg en op relatief kortdurende, op behandeling gerichte activiteiten. Het COS behandelt cliënten met de diagnose ASS, ADHD en VG-GGZ. Het COS staat als een huis en daar zijn we erg trots op! Voor 2020 staat de doorontwikkeling van bestaand zorgaanbod op de rol.
Als SPV kun je heel zelfstandig werken binnen dit team. Je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload en kunt grotendeels je eigen uitdagingen zoeken en invulling geven aan het vak. Uiteraard werk je nauw samen met de regiebehandelaars en is (in)formeel overleg altijd mogelijk. Er is veel vraag naar onze zorg, dus we dagen je uit om efficiënt en doelgericht te werken. Naast de individuele trajecten geven we ook veel trainingen, zoals bijvoorbeeld psycho-educatie en vaardigheidstrainingen voor de cliënten met ASS en ADHD. Deze trainingen worden ook in de avonduren gegeven, wat heel prettig werkt! Uiteraard vindt planning hiervan in overleg plaats. Mede ingegeven door Corona, maar ook door de groei van ons team, zijn we de werkprocessen opnieuw aan het vorm geven. We vragen jou hier actief in mee te denken! 

Jij hebt

 • De opleiding tot SPV afgerond.
 • Een geldige BIG-registratie.
 • Bij voorkeur ervaring of affiniteit met mindfulness en ACT. Juist bij onze doelgroep is dit een waardevolle aanvulling op het reguliere aanbod.
 • Gevoel voor humor, een nuchtere insteek en kunt goed relativeren.

Jij bent

 • Een actief persoon die houdt van ontwikkelen.
 • Ondernemend en creatief in je aanpak.
 • Makkelijk in contact, empathisch, verbindend.
 • Toegankelijk met een professionele afstand.
 • Doortastend, actief, gestructureerd.

Wat krijg je ervoor terug

 • Ruimte om te ontwikkelen, pionieren en ondernemen!
 • Samenwerken in een multidisciplinair team, met psychiaters, (GZ-) psychologen, verpleegkundig specialisten, SPV-en en ambulante hulpverleners.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 2.553 en € 4.131 bij een fulltime dienstverband (FWG 55-cao GGZ).

Voel jij je uitgedaagd?
Solliciteer dan voor maandag 16 november a.s. via www.zorgselect.nl of per e-mail via vacatures@mediant.nl.
Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Jürgen Jolink, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer: 06-28828525.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1058 NZE/ihk-f
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 21-07-2020
Reageer voor 16-11-2020
Nummer 53955
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg