Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ouderen
GGNet

Neem jij graag initiatief en wil je bijdragen aan de verbetering van de zorg voor onze psychiatrische patiënten op de afdeling Ouderen? Heb jij affiniteit met Ouderen en wil je samen met hen werken aan herstel? Voor de locatie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.

Dit ga je doen:

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige houd je je bezig met ouderen vanaf 60 á 65 jaar met psychiatrische en/of cognitieve problemen. De problematiek wordt vaak gecompliceerd door somatische en sociale factoren.
Verder voer je intakegesprekken, verken je de situatie en verzamel je informatie over nieuwe patiënten. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiëntendossier. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je stemt af met in- en/of externe disciplines. Ook coördineer, organiseer en bewaak je voor toegewezen patiënten het behandeltraject. Daarnaast verleen je sociaal psychiatrische consultatie aan in- en externe hulpverleners. Je draagt bij aan de ontwikkeling van modules, werkwijzen en protocollen en geeft stagebegeleiding. Je werkt in een multidisciplinair team.

Hier ga je werken:

In het RGC Apeldoorn zijn de ambulante en klinische teams voor aanmelding, diagnostiek en kortdurende behandeling gehuisvest. In de ontwikkeling en afstemming van de behandelprogramma’s is er een goede samenwerking tussen de teams onderling, als ook met de somatisch/ geriatrische specialismen van het Gelre Ziekenhuis, huisartsen, V&V sector. Het team bestaat uit 23 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van patiënten.
Voor (poli-)klinische behandeling op de middellange en lange termijn is er afstemming en samenwerking met de afdeling Voortgezette Behandeling Ouderen op de andere locatie in Apeldoorn.

GGNet Ouderen is een specialistische afdeling binnen GGNet. Wij geloven dat het voor een succesvolle psychiatrische behandeling bij ouderen cruciaal is om ook oog te hebben voor het lichamelijke functioneren. Waar mogelijk in de eigen leefomgeving met optimale zelfstandigheid en autonomie.

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
  • Je hebt werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
  • Je hebt kennis van het Geriatrische werkveld.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
  • Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten.
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.

Inschaling

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de specialistische ouderen zorg,  een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

✔ Een dienstverband van 24-28 uur per week op basis van een jaarcontract waarbij het streven is om een langdurige verbintenis met je aan te gaan.
✔ Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
✔ 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
✔ Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
✔ Een goed salaris (CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 4.131,-).
✔ Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden.

Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. 

Bijzonderheden

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag voor 4 december via onderstaande formulier.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Marga Mulder, manager Ouderen Apeldoorn, via telefoonnummer 06-22930313. We horen graag jouw verhaal!

Heb je algemene vragen? Bel of stuur een WhatsApp naar Odette ten Bulte, Recruiter, via 06-469 758 46.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC in Apeldoorn
Postcode 7334DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij o.tenbulte@ggnet.nl
Functie(s) Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 09-11-2020
Reageer voor 04-12-2020
Ingangsdatum 09-11-2020
Nummer 55884

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet