Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige Ouderen Zutphen
GGNet

Dit ga je doen

Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige houd je je bezig met ouderen vanaf 60 á 65 jaar met psychiatrische en/of cognitieve problemen. De problematiek wordt vaak gecompliceerd door somatische en sociale factoren.
Verder voer je intakegesprekken, verken je de situatie en verzamel je informatie over nieuwe patiënten. Je voert individuele en groepsgerichte (deel)behandelingen uit en verzorgt de registratie en de rapportages voor het patiëntendossier. Je beoordeelt (acute) hulpvragen en maakt daarbij een inschatting van de situatie. Je stemt af met in- en/of externe disciplines. Ook coördineer, organiseer en bewaak je voor toegewezen patiënten het behandeltraject. Daarnaast verleen je sociaal psychiatrische consultatie aan in- en externe hulpverleners. Je draagt bij aan de ontwikkeling van modules, werkwijzen en protocollen en geeft stagebegeleiding. Je werkt in een multidisciplinair team.

Hier ga je werken

In het RGC Zutphen is de polikliniek en deeltijdbehandeling voor ouderen uit de regio Zutphen gehuisvest.
In de ontwikkeling en afstemming van de behandelprogramma’s is er een goede samenwerking met de andere (poli)klinische teams van GGNet Ouderen in de regio Apeldoorn-Zutphen, als ook met de somatisch/ geriatrische specialismen van het Gelre Ziekenhuis, huisartsen, V&V sector. Het team bestaat uit 8 medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor de behandeling en/of verzorging van ongeveer 200 patiënten.

Dit ben jij

Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Daarnaast heb je bij voorkeur werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Ook heb je kennis van het geriatrische werkveld. Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen. Je weet om te gaan met weerstand bij patiënten. Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid.

Dit bieden we je

Wij bieden je een contract voor 20-32 uur per week voor onbetaalde tijd.

Daarnaast kun je rekenen op:

• Een bruto maandsalaris tussen € 2.926,- en € 4.558,- (CAO GGZ, functiegroep 55) afhankelijk van kennis en ervaring op basis van 36 uur. Bereken hier jouw netto salaris
• Een reiskostenvergoeding;
• Een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
• 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren);
• Regie op eigen ontwikkeling via de GGZ-Elearning academie en GoodHabitz, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
• Toegang tot de GGZ-Elearning academie, hier staan diverse cursussen tot jouw beschikking;
• Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door (GGNet-breed) samen te kunnen werken met topprofessionals in jouw vakgebied;
• Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.

Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

 

SOLLICITEREN

Herken jij jezelf? Reageer dan snel via het sollicitatieformulier. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature.

Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Marga Mulder, manager Ouderen, via telefoonnummer 088-9334981of [email protected]

Neem voor meer informatie over de werving- en selectieprocedure contact op met Heidi Odinot, medewerker Recruitment, via [email protected].

Type Vacature
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Ingangsdatum 14-03-2023
Nummer 118532

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet