Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) - FACT
GGNet

Functieomschrijving

Binnen ambulant Zutphen zijn wij voor het FACT-team op zoek naar een Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. 

Dit ga je doen
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige verleen je behandeling aan patiënten, je coördineert als coördinerend behandelaar het behandelingsproces en je verleent behandeling, consultatie, training en coaching. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de regiebehandelaar. Je stelt behandelplannen op in samenwerking met de hoofdbehandelaar en voert deze uit. Ook organiseer en coördineer je de uitvoering van  behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt. Verder lever je een bijdrage aan de kwaliteit en ontwikkeling van het Sociaal Verpleegkundig zorgaanbod en het behandelaanbod. Een pré is kennis en vaardigheid op het gebeid van systeemtherapie en verslavingszorg.

Hier ga je werken
Het betreft een goed samenwerkend team, gecertificeerd als FACT-team en met een gedeelde case load van ongeveer 250 patiënten. Het team ontwikkelt zich verder, waarbij herstelgericht werken binnen het netwerk van de patiënt momenteel het centrale thema is. Ook zijn vroegtijdig herkennen van de LVG-doelgroep en het behandelen van trauma’s aangemerkt zijn als belangrijke speerpunten. Er is nauwe samenwerking met het VIP team en de OGGZ.

Dit ben jij

  • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige (inclusief BIG registratie), aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
  • Bij voorkeur, over een aantal jaren relevante werkervaring.
  • Verder beschik je over goede sociale vaardigheden, kun je knelpunten in de uitvoering van jouw werkzaamheden zelfstandig oplossen en bezit je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Bovenal ben je een enthousiaste beroepsbeoefenaar en heb je affiniteit met het werken in een ambulante setting.
  • Maatschappelijk werkenden met relevante werkervaring worden ook uitgenodigd om te reageren.
  • Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden we je

Het betreft een functie voor ieder 32-36 uur per week. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor de duur van een jaar. De functie van SPV wordt beloond conform de CAO-GGZ, FWG 55 afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet via onderstaand formulier!

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met mevrouw T. Bakker, manager, telefoonnummer 088-933 4169.

Type Vacature
Intern nummer 202072
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundige Psychiatrie
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 20-03-2020
Ingangsdatum 20-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52205

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet