Sociotherapeut Intensieve behandel kliniek
Tactus Verslavingszorg

Sociotherapeut Intensieve behandel Kliniek

Je bent ambitieus en wilt graag werken met cliënten die niet een één vakje passen. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor zogenaamde triple diagnose problematiek.

 • Je verstaat je vak, bent professioneel en hebt een warme persoonlijkheid.
 • Je neemt op het juiste moment beslissingen en durft standpunten in te nemen en je hieraan te committeren.
 • Tevens ben je in staat om groepsgericht leiding te geven.
 • Op sociotherapeutisch vlak ben je het aanspreekpunt voor zowel je collega (senior) sociotherapeuten, verpleegkundigen, sociotherapeutisch medewerkers en de andere disciplines en je ziet toe op afstemming met het multidisciplinaire team.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega met een stevige persoonlijkheid die er zin in heeft, om samen met ons, het verschil te maken.  Als Sociotherapeut ben jij degene die snel kan schakelen en heel flexibel kan zijn. Je durft de verantwoordelijkheid bij de cliënten zelf neer te leggen en werkt vanuit hun persoonlijke hulpvraag. Creatief en oplossingsgericht werken horen bij jou. Geen dag is hetzelfde. Je levert een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van het afdelingsbeleid.

Het gedreven team  wil graag jou als nieuwe collega, om mee samen te werken en om verder te groeien. Neem je eigen specialiteit en ervaring mee en verrijk dit team, waar hard werken en humor hand in hand gaan.

Dit neem je mee:

 • Een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld HBO-V, MWD of SPH, eventueel aangevuld met een verpleegkunde- of sociotherapeutische differentiatie op post-HBO-niveau en/of overige relevante cursussen.
 • Affiniteit met de verslavingszorg en relevante werkervaring in de verslavingszorg en/of psychiatrie.
 • Affiniteit met het begeleiden van patiënten in crisissituaties.

Dit bieden wij:

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3326,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Meer weten:

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Kroes, manager, telefoonnummer 06-13122193 . Hij vertelt  je er graag meer over. Whatsappen mag ook.

Type Vacature
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Willem Dreesstraat
Postcode 7204JP
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Gerrit Kroes
Functie(s) Sociotherapeut
Publicatiedatum 10-12-2020
Ingangsdatum 10 december 2020
Reageer voor 31-01-2021
Nummer 56480
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg