Sociotherapeut (senior)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Tactus zoekt voor de Piet Roordakliniek in Apeldoorn een:

Senior sociotherapeut of Sociotherapeut
(32 uur per week)

Als (senior) sociotherapeut word je onderdeel van één van de kleinschalige teams van de Piet Roordakliniek (PRK) in Apeldoorn. De sociotherapeutische teams Berg, Bos en Beek bestaan uit ongeveer 8 collega's. Het voordeel van de kleinschaligheid van de PRK is dat de lijnen kort zijn. De stap naar de behandelaars en de manager is klein. Zoals de teamnamen al doen vermoeden, is de kliniek gelegen in een prachtige, groene omgeving.

Er wordt gewerkt vanuit de relationele beveiliging. De maximaal 30 cliënten worden vanuit contact begrensd. Schematherapie is een belangrijk onderdeel van de behandeling en dit is overal binnen de kliniek terug te zien.

Senior sociotherapeut binnen de PRK
Als senior sociotherapeut ben je vanuit een coördinerende en coachende rol medeverantwoordelijk voor het realiseren van een veilig (therapeutisch) leefklimaat van de afdeling. Je hebt een begeleidende en coachende taak naar je collega's en begeleidt stagiaires.

Sociotherapeut binnen de PRK
Ben je wel geïnteresseerd in het werken binnen de Piet Roordakliniek in Apeldoorn, maar is het seniorschap nog net een brug te ver? Dan komen we graag met je in gesprek. We hebben altijd ruimte voor een enthousiaste sociotherapeut. 

Als sociotherapeut stel je met de cliënt een begeleidingsplan op. Ook ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, bijstelling en evaluatie van het plan. Je biedt individuele begeleiding en groepsbegeleiding aan cliënten. Ook verzorg je groepstherapie, samen met collega's. Als er sprake is van een crisissituatie, weet je de juiste interventies in te zetten.

Dit neem je mee

  • Een relevant HBO-diploma (social work of soortgelijk);
  • Interesse in het werken vanuit relationele beveiliging en schematherapie;
  • Enkele jaren werkervaring als sociotherapeut of senior sociotherapeut (voor de senior-functie). Heb je nog geen werkervaring, maar ben je wel geïnteresseerd in het werken binnen de PRK in Apeldoorn? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Dit bieden wij

We bieden een jaarcontract (met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd) binnen een kliniek met een open setting, op de mooiste plek in Apeldoorn.

Je krijgt een goed salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie van senior sociotherapeut is ingedeeld in functiegroep 50. Het maximale, bruto fulltime salaris is € 3.571,- per maand. De functie van sociotherapeut is ingedeeld in functiegroep 45 met een maximum bruto maandsalaris van € 3.229,-. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%: een volledige 13e maand!.
  • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
  • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we veel  interne scholingen aan en staan we veel stil bij jouw ontwikkeling.

En nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten
Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media gedaan worden. Als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen aanleveren. Uiteraard vergoeden wij de kosten van de VOG-aanvraag.

Type Vacature
Intern nummer 2019-120
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Apeldoorn, locatie Jachtlaan
Postcode 7313CP
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Frouke Sloot, manager, telefoonnummer: 06-57310086.
Functie(s) Sociotherapeut
Verpleegkundige
Publicatiedatum 16-08-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 46467
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg