Specialist Ouderen Geneeskunde, mogelijk Eerste Geneeskundige
Viattence

Functieomschrijving

Specialist ouderengeneeskunde, mogelijk Eerste geneeskundige
Als dynamische ouderenzorgorganisatie zijn wij op zoek naar een Specialist ouderengeneeskunde. Ben jij bekend in het landschap van ouderenzorg anno 2021 en wil jij met ons op weg naar een mooie toekomst, waarin jij je bijdrage levert aan ontwikkelingen? Lees dan verder, want we hebben een mooie vacature, waarbij we je ook nog eens de mogelijkheid bieden tot een functie als Eerste Geneeskundige!

Kom jij ons team versterken als Specialist ouderengeneeskunde?
Als team geven wij vorm aan de medische zorg aan onze bewoners en cliënten. Je kunt rekenen op een team met andere specialisten ouderengeneeskunde, ervaren huisartsen en basisartsen en Physician Assistant in opleiding. We zoeken een collega Specialist Ouderengeneeskunde met een krachtige en warme persoonlijkheid, die met ons vorm geeft aan de functiedifferentiatie en innovatie.

Breng jij leiderschap en visie mee? Dan is de rol van Eerste Geneeskundige jou op het lijf geschreven! Je zit aan tafel bij onze bestuurder en bent de verbinder van organisatiebeleid naar medische zorg. Als jij ambitie hebt voor meer, dan bieden we jou dat met de mogelijkheid tot de functie van Eerste Geneeskundige. Tevens staat de positie van opleider open.

Samen maken we van iedere dag een waardevolle dag voor onze bewoners en cliënten. Dit doen we op de manier die het beste bij ieder individu past. Heeft een bewoner zijn hele leven als banketbakker gewerkt en wil hij graag vroeg opstaan en het ontbijt voor andere bewoners verzorgen? Dat kan. Aan jou als Specialist ouderengeneeskunde de taak om hier aan bij te dragen en de wensen en behoeften van ieder individu waar mogelijk voorop te stellen.

Functie eisen

Wat we van jou als Specialist ouderengeneeskunde vragen
We zijn op zoek naar een enthousiaste, betrokken en vakkundige professional om ons team te versterken. Daarnaast zoeken we iemand met …

· een afgeronde opleiding tot Specialist ouderengeneeskunde
· ervaring (of ambitie daartoe) als Eerste geneeskundige
· ervaring (of ambitie daartoe) als opleider Specialist ouderengeneeskunde
· sterke communicatieve vaardigheden: je zoekt contact en mensen vinden jou gemakkelijk
· verbindende vaardigheden, zowel op organisatorisch niveau als op het niveau van de cliënt
· een stressbestendige houding en de kunst om overzicht te bewaren
· enthousiasme over onze zorgvisie waarin welbevinden voorop staat. Wij zien de mens, niet alleen de aandoening. Jij ook?
· lef om voorop te lopen in een dynamische omgeving en klaar te staan om de uitdagingen van vandaag en morgen met beide  handen aan te pakken.

Inschaling

Wat we jou als Specialist ouderengeneeskunde te bieden hebben
Natuurlijk mag je ook wat van Viattence als (flexibele en dynamische!) werkgever verwachten. Zo bieden we jou ….

· Een dienstverband voor maximaal 32 uur per week
· Een contract voor onbepaalde tijd
· Salaris en arbeidsvoorwaarden van deze functie zijn afhankelijk van kennis en ervaring, en worden ingeschaald conform CAO VVT,  schaal FWG 75 dan wel FWG 80 (min. € 5.164,53 max. € 9.525,95)
· De mogelijkheid tot de functie Eerste Geneeskundige of Opleider
· Een flexibele werkomgeving: je werkt deels vanuit onze kantoorlocatie (Epe), vanuit huis en vanuit onze locaties
· Een informele organisatie met een hoge mate van onderlinge betrokkenheid
· Een dynamische organisatie die bewuste stappen maakt naar een toekomst met toenemende complexiteit in ouderenzorg
· Goed om te weten: ANW-diensten worden momenteel uitgevoerd door een externe partner

Word jij Specialist ouderengeneeskunde bij Viattence?
Wij zijn benieuwd naar jou, je motivatie en je CV! Solliciteren kan via de button. Voor meer informatie over deze vacature of Viattence kun je contact opnemen met Carolien Groenewold, recruiter via 06 – 40818031 of via c.groenewold@viattence.nl. Evert Starreveld, Specialist ouderengeneeskunde bij Viattence kan je ook meer vertellen over deze vacature via 06 – 5188 1566.

Wie is Viattence?
Viattence levert ouderenzorg in de regio tussen Apeldoorn en Zwolle en heeft jarenlange ervaring in dementie en ouderdom gerelateerde ziekten. Vanuit ons motto ´Zorgen doen we samen' doen we er alles aan om onze bewoners en cliënten een waardevolle dag te bieden. Dit doen we in nauwe samenwerking met zorgprofessionals, naasten, mantelzorgers en vrijwilligers. Hierbij zien we de mens, niet alleen de aandoening. Bovendien gaan we uit van wat kan! De (para)medici zijn tevens actief in het eerstelijns netwerk.

De toenemende complexiteit in ouderenzorg vraagt om nieuwe keuzes. Viattence werkt aan nieuwe visie en strategie. De pijlers ‘een waardevolle dag' en 'wonen bijna net als thuis' blijven typisch Viattence, ook in de toekomst. Innoveer jij met ons mee? We nodigen je van harte uit!

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, Diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 31-08-2021
Ingangsdatum 10-06-2021
Nummer 68940
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence