Specialist Ouderengeneeskunde
Atlant

Functieomschrijving

Zie of zoek jij de mens achter de patiënt? En past het meedenken in beleid bij jou? Wij hebben ruimte voor een: 


Specialist Ouderengeneeskunde 
24-36 uur

Kom jij ons team versterken
Ons team bestaat uit zeven enthousiaste specialisten ouderengeneeskunde, enkele basisartsen en twee praktijkverpleegkundigen. Samen zijn we werkzaam voor en op negen locaties in Beekbergen en Apeldoorn. We zoeken steeds meer de samenwerking op in de extramurale zorg en willen de beste zijn in het bieden van zorg aan de doelgroepen waarin wij gespecialiseerd zijn: mensen met de ziekte van Huntington, syndroom van Korsakov, dementie en Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg (CPV). Het werk in ons team is heel divers door de mix van doelgroepen en het daardoor voortdurend schakelen tussen de bewoners. Iedere arts werkt deels voor een PG doelgroep en daarnaast voor één van de specifieke doelgroepen.


Wat maakt Atlant zo uniek?
Bij Atlant heerst een cultuur van verbeteren en innoveren en doen we veel wetenschappelijk onderzoek! Waar vind je een werkgever waar een collega aan het promoveren is en er afgelopen jaar één klaar is?  
Omdat wij ons voorbereiden op de toekomst geven wij ruimte voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Artsen en andere behandelaren hebben een belangrijke rol in het signaleren en benoemen van kansen en kwetsbaarheden. We vinden opleiden belangrijk en hebben opleidingsplekken voor de gz-opleiding en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde.
Wij kiezen bewust voor het werken met zorg- en behandelteams. Als behandelaar sta je dichtbij de zorg en werk je intensief samen. Deze multidisciplinaire werkwijze draagt bij aan de kwaliteit van zorg die we zo belangrijk vinden.


“Het werken bij Atlant is erg afwisselend en vol uitdagingen; elke dag leer ik nog.”
Jolande Noij (Specialist Ouderengeneeskunde)


Wat ga je doen 
Je voornaamste werkzaamheden als specialist ouderengeneeskunde zijn: 
• Uitvoeren van directe medische zorg;
• Ontwikkelen van het medisch en organisatorisch beleid;
• Participeren in projecten.
Het merendeel van je tijd ben je aanwezig op een van onze locaties voor de directe bewoners zorg. Het secretariaat ondersteunt en organiseert je activiteiten. De avond-, nacht- en weekenddiensten zijn overgedragen aan een daarin gespecialiseerde organisatie. Op deze wijze kun je werk en privé goed in balans houden!

Functie eisen

Wat neem jij mee
Als jij een nieuwsgierige, initiatiefrijke, BIG geregistreerde specialist ouderengeneeskunde bent. Dan nodigen we je van harte uit te reageren. 
Wij gaan met plezier het gesprek met je aan als je:
• Betrokken bent en ethische afwegingen belangrijk vindt; 
• Iemand bent die proactief  en oplossingsgericht is; 
• Affiniteit hebt met onze doelgroepen; 
• Kennis hebt van de bijzondere doelgroepen van Atlant (pré); 
• Je graag wilt ontwikkelen en een goede zelfreflectie hebt; 
• Over een rijbewijs en auto beschikt.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
We bieden je graag een kans bij een werkgever die voor Topcare gaat. Deze functie geeft bovendien uitstekende mogelijkheden om je diepgaand te ontwikkelen op diverse gespecialiseerde gebieden van de ouderengeneeskunde. Hierin faciliteren we je graag! Verder bieden we: 
• Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-36 uur in de week); 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal €8.390,86 (afhankelijk van ervaring wordt je ingedeeld in CAO VVT FWG 70 of 75); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie in via de knop “solliciteren". Wil je liever eerst vrijblijvend komen kennismaken? Dat is altijd mogelijk, neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Je kan contact opnemen met Nienke van Straaten, manager behandeling & begeleiding via [email protected] of 06 13 55 58 47.

Wij horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 117-21
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Arts
Overig
Publicatiedatum 07-12-2021
Reageer voor 01-08-2022
Ingangsdatum 07-12-2021
Nummer 73535
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant