Specialist Ouderengeneeskunde
Atlant

Functieomschrijving

Zie of zoek jij de mens achter de patiënt? Past het meedenken in beleid bij jou? Atlant heeft ruimte voor een:

Specialist Ouderengeneeskunde 

Wat ga je doen?
Het merendeel van de tijd ben je aanwezig op één van onze locaties voor de directe bewoners zorg. Het secretariaat ondersteunt en organiseert jouw activiteiten. De avond-, nacht- en weekenddiensten zijn overgedragen aan een daarin gespecialiseerde organisatie. Op deze wijze kun je werk en privé goed in balans houden! Je voornaamste werkzaamheden als Specialist Ouderengeneeskunde zijn: 
• Uitvoeren van directe medische zorg;
• Ontwikkelen van het medisch en organisatorisch beleid;
• Participeren in projecten.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier

Atlant & team:
Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees mee met onze visie.

Ons team bestaat uit zeven enthousiaste Specialisten Ouderengeneeskunde, enkele basisartsen en twee praktijkverpleegkundigen. Samen zijn we werkzaam voor én op negen locaties in Beekbergen en Apeldoorn. We zoeken steeds meer de samenwerking op in de extramurale zorg en willen de beste zijn in het bieden van zorg aan de doelgroepen waarin wij gespecialiseerd zijn: mensen met de ziekte van Huntington, mensen met het syndroom van Korsakov, dementie en een mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Het werk in ons team is heel divers door de mix van doelgroepen en het daardoor voortdurend schakelen tussen de bewoners. Iedere arts werkt deels voor een PG doelgroep en daarnaast voor één van de specifieke doelgroepen.

Artsen en andere behandelaren hebben een belangrijke rol in het signaleren en benoemen van kansen en kwetsbaarheden. We vinden opleiden belangrijk en hebben opleidingsplekken voor de gz-opleiding en de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde. Wij kiezen bewust voor het werken met zorg- en behandelteams. Als behandelaar sta je dichtbij de zorg en werk je intensief samen. Deze multidisciplinaire werkwijze draagt bij aan de kwaliteit van zorg die we zo belangrijk vinden.

“Het werken bij Atlant is erg afwisselend en vol uitdagingen; elke dag leer ik nog.”
Jolande Noij (Specialist Ouderengeneeskunde).

Functie eisen

Wat neem je mee?
Als jij een nieuwsgierige, initiatiefrijke, BIG geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde bent én beschikt over een rijbewijs en auto. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Inschaling

Bij Atlant krijg je:
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal €8.815,44 (CAO VVT FWG 70/75) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
• Een tijdelijk met uitzicht op vast contract;
• 24 – 36  uur per week; 
• Fijne arbeidsvoorwaarden met o.a. vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling met verschillende opleidingsmogelijkheden. Benieuwd naar de Expertisecentra? Bekijk de video.

Bijzonderheden

Wat neem je mee?
Als jij een nieuwsgierige, initiatiefrijke, BIG geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde bent én beschikt over een rijbewijs en auto. Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Collega worden van Jolande? Solliciteer via de knop “solliciteren”
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor vragen kun je contact opnemen met Manon van Kampen (manager behandeling en begeleiding) via [email protected] of 06 19 02 90 11.

We zijn benieuwd naar jou!

Type Vacature
Intern nummer 12-32
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-01-2023
Reageer voor 17-06-2023
Ingangsdatum 17-01-2023
Nummer 117038
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen met gerontopsychiatrische problematiek (GP). Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant