Specialist Ouderengeneeskunde
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Azora is een stichting met verschillende woonzorgcentra, verpleeghuizen en thuiszorg op diverse locaties. Binnen de verpleeghuizen zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen, zoals revalidatie, een palliatieve unit, gerontopsychiatrie en binnen de psychogeriatrie een unit voor Korsakov patiënten en bewoners met een verstandelijke handicap. De medische dienst verricht haar werkzaamheden binnen de woonzorgcentra en verpleeghuizen van Azora, als ook bij andere instellingen in de regio. In verband met uitbreiding van de werkzaamheden intramuraal en in 1e lijn zoeken wij een nieuwe collega.

De medische dienst, bestaande uit 12 specialisten ouderengeneeskunde, basisarts, artsen in opleiding en verpleegkundig specialisten, is een onderdeel van het Advies en Behandelcentrum. Azora heeft een ruim aanbod van verschillende professionals binnen deze dienst. De manager van het Advies en Behandelcentrum, tevens specialist ouderengeneeskunde, is lid van het managementteam van Azora. De samenwerking binnen het multidisciplinaire team verloopt in een open en prettige sfeer.

Als specialist ouderengeneeskunde lever je medische zorg (onderzoek, diagnostiek, behandeling en begeleiding) aan verpleeghuisbewoners op diverse locaties in de Achterhoek, als ook aan clienten thuis of in verzorgingshuis, met als doel het zo veel mogelijk voorkomen, beperken en bestrijden van ziekte, pijn en ongemakken en het realiseren van optimale zorg aan de cliënt volgens het principe ‘zorg op maat’. De kwaliteit van het leven van de cliënt staat hierbij centraal. Je bent daarbij eindverantwoordelijke voor de inhoud van het behandelplan.

Functie eisen

Zo ben jij

Jij begrijpt dat de kwaliteit van het leven van de cliënt centraal staat in deze functie. Je onderneemt daartoe diverse acties om dit te realiseren en weet anderen te motiveren en te inspireren om de beste zorg te waarborgen en te leveren. En dat vereist inzet, kennis, flexibiliteit, inlevingsvermogen en de wil om te blijven verbeteren.

Samen met je collega’s zet je jezelf volop in om de best mogelijke zorg te bieden. Je bent specialist ouderengeneeskunde met passie voor je vak. En van onze specialist ouderengeneeskunde verwachten we dat je goed kunt samenwerken met andere disciplines en meedenkt over de geleverde zorg. Kun jij zelfstandig werken en situaties op de juiste manier inschatten? En ben je ook nog in het bezit van een rijbewijs en auto? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019 (medewerkertevredenheid van 8,1). Als specialist ouderengeneeskunde kun jij bij Azora rekenen op:
<ul><li>Direct een contract voor onbepaalde tijd.</li>
<li>Een bruto maandsalaris conform cao VVT in FWG 70 (specialist (ouderengeneeskunde).</li>
<li>Veel studie- en opleidingsmogelijkheden.</li>
<li>Een reiskostenvergoeding.</li>
<li>Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons. </li>
<li>Deelname tot het Vitaliteitsprogramma “Azora Gaat Gezond”. </li>
<li>50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).</li>
<li>8,33% eindejaarsuitkering.</li>
<li>8% vakantiegeld.</li></ul>

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Marian van Gaasbeek, onze Manager Advies- en Behandelcentrum Azora, via 0315-338111 of m.vangaasbeek@azora.nl

Kun je niet wachten om deze uitdagende functie uit te gaan oefenen? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/specialist-ouderengeneeskunde-ivm-uitbreiding-werkzaamheden/  en solliciteer op de vacature specialist ouderengeneeskunde bij ons Advies- en behandelcentrum! 

Type Vacature
Intern nummer 20200006
Organisatie Azora
Locatie Azora
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 17-01-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 29-02-2020
Nummer 50768

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora