SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Liberein

Expert psychogeriatrie / gerontopsychiatrie (kaderarts of bereid dit te worden)

  • Je krijgt en neemt de ruimte om de psychogeriatrie binnen Liberein (weer) op de kaart te zetten: ‘Liberein als PG specialist’
  • Je krijgt en neemt de ruimte om samen met de vakgroep psychologie en Mediant de gerontopsychiatrie (waaronder het syndroom van Korsakov) inhoudelijk verder te ontwikkelen, de juiste mensen aan te trekken en de expertise te vergroten. Vanzelfsprekend word je ondersteund door de clustermanager en de beleidsadviseur.
  • Je bent kennisdrager en inspirator van goede PG zorg en nieuwe inzichten voor alle zorgprofessionals.

Over Liberein
Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij 1.300 ouderen, ieder met een eigen levensverhaal en specifieke wensen. Verdeeld over 6 locaties is Liberein dé aanbieder van ouderenzorg in de gemeente Enschede.

Liberein is:
- een begrip als het gaat om uitstekende kwaliteit van zorg aan kwetsbare ouderen
- toonaangevend als het gaat om geriatrische revalidatie, ketenpartner van het Medisch Spectrum Twente
- belangrijke partner van de huisartsen in Enschede
- een organisatie met de focus op ‘iedere dag een fijne dag’ en aandacht die verder reikt dan lichamelijke zorg
- gericht op innovatie en ontwikkeling

Om dit elke dag waar te kunnen maken, beschikken we over veel bevlogen professionals; medisch, paramedisch, psychosociaal, verpleegkundig en verzorgend.

Liberein wil de medische vakgroep uitbreiden en verstevigen. We zijn gedreven, hebben veel ambitie en willen het verschil maken in de ouderenzorg. Vanuit onze visie op positieve gezondheid combineren we individuele aandacht en een betekenisvolle dag met uitstekende medische zorg.

We zoeken daarom een Specialist Ouderengeneeskunde met energie, passie en daadkracht. Onze voorkeur gaat uit naar een specialist met brede expertise op het gebied van psychogeriatrie en gerontopsychiatrie. Ook een profiel als kaderarts palliatieve zorg zou een prachtige aanvulling zijn op het team.

De context
Onze specialisten ouderengeneeskunde vormen de stabiele basis van de medische vakgroep die verder bestaat uit artsen ouderenzorg, physician assistants en verpleegkundig specialisten.
Sinds medio 2020 beschikt Liberein over een verpleegkundig triageteam dat vanuit taakherschikking een belangrijke vooruitgeschoven post van de artsen is, acute zorgvragen beoordeelt en beslist of interventie van een arts nodig is. Bij Liberein heb je het comfort dat je alleen tijdens kantooruren hoeft te werken. De ANW-diensten zijn ondergebracht bij MedTzorg.

Medisch leiderschap
Samen met de nieuwe Raad van Bestuur en clustermanager behandeldienst bouw je aan uitstekende zorg voor ouderen in Enschede en Glanerbrug. Het uitbreiden van extramurale zorg staat hoog op onze agenda, evenals de doorontwikkeling naar de rol van expert op het gebied van (complexe) dementie. Vanuit de overtuiging dat specialisten ouderengeneeskunde de ruggengraat zijn van Liberein ontwikkelen we een programma voor medisch leiderschap. Hiermee bieden we specialisten ouderengeneeskunde een uitdagende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden, regie en zeggenschap op de inhoud én invloed op het beleid van Liberein. Maar ook: talentontwikkeling, participeren in regionale netwerken, doen van onderzoek en een goede beloning.

Wat bieden we
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, men kent elkaar en weet wat men aan elkaar heeft. De Twentenaren zijn nuchter, open en betrouwbaar. Enschede is een hippe stad met een groot scala aan voorzieningen, een topklinisch ziekenhuis én een universiteit. Bij Liberein is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en passie. Daar waar het kan zullen we het passend maken. Er zijn volop scholingsmogelijkheden en we hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Meer weten
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nelleke van der Weerd, Clustermanager Behandeldienst a.i., tel. 06-39005805.

Wil je meer informatie? Kijk dan ook op https://werkenbijliberein.nl/  

Type Vacature
Intern nummer 2022-07
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Nelleke van der Weerd, Clustermanager Behandeldienst a.i.
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 01-07-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112153

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein