SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Liberein

Vanuit onze visie op positieve gezondheid ondersteunen wij onze 1.300 ouderen met een levensverhaal en specifieke wensen die daaruit voortvloeien. Met liefdevolle zorg, ruimte voor eigenheid en uitstekende medische zorg. Voor versterking van onze medische vakgroep zoeken wij een Specialist Ouderengeneeskunde, uren in overleg.

Wat ga je doen?
Als specialist ouderengeneeskunde werk je nauw samen met de andere artsen, PA’ers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen, psychologen, geestelijk verzorgers, de paramedische dienst en overige zorgprofessionals. Het verpleegkundig triageteam zorgt ervoor dat je jouw schaarse tijd in het belang van de cliënt kunt besteden aan vraagstukken die ertoe doen. Je bent geïnteresseerd in innovatieve technologieën zoals “arts op afstand” voor medische basiszorg zodat jij je kunt concentreren op de complexere, professioneel uitdagende casuïstiek.

Bij Liberein heb je het comfort dat je alleen tijdens kantooruren hoeft te werken. De ANW-diensten zijn ondergebracht bij MedTzorg.

Wie zoeken we?
We zoeken een enthousiaste Specialist Ouderengeneeskunde die intrinsiek gedreven is door het vak en die het leuk vindt om vanuit een team samen te werken met overige disciplines, binnen en buiten Liberein. Je bent innovatief ingesteld.

Natuurlijk heb je de specifieke kennis en ervaring die nodig is en ben je volledig bevoegd en bekwaam als specialist ouderengeneeskunde. Het is een plus als je de kaderopleiding psychogeriatrie of palliatieve zorg hebt afgerond. Verder heb je affiniteit met het toekomstbestendig inrichten van de medische zorg voor kwetsbare ouderen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd waarbij de arbeidsduur in overleg bepaald wordt. Verder gelden de arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO VVT (verpleging, verzorging & thuiszorg). Deze worden bepaald op basis van jouw ervaring en profiel.
Je krijgt een smartphone tot je beschikking en een tablet en/of laptop.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie over deze vacature of Liberein kun je contact opnemen met Nelleke van der Weerd, Clustermanager Intramuraal a.i. tel. 06-55726503.

Wonen en werken in Twente
Ben jij iemand die niet alleen de medische zorg van onze diverse groep ouderen op zich neemt, maar ook iemand die zijn huidige werk- en leef-omgeving meer in balans wil brengen? Naast een verantwoordelijke baan kunnen rust en ruimte een welkome afwisseling zijn en dat heeft onze regio Twente volop te bieden. Meer informatie: https://werkenbijliberein.nl/

Type Vacature
Intern nummer 2021-18
Organisatie Liberein
Locatie Diverse locaties Liberein
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Informatie verkrijgen bij Nelleke van der Weerd, Clustermanager Intramuraal a.i.
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 01-06-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2021
Nummer 68612
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein