Specialist Ouderengeneeskunde
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Vanwege beëindiging van de werkzaamheden van de huidige Specialist Ouderengeneeskunde ten behoeve van onze woonzorglocaties zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij iemand die het als een uitdaging ziet om onze medische vakgroep verder te ontwikkelen en interdisciplinaire samenwerking belangrijk vindt? Dan ben jij dé Specialist Ouderengeneeskunde die wij zoeken en drinken we graag een kop koffie met je!
Wie zoeken wij?
Binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land wordt een breed scala aan medische zorg geboden, te weten; chronische (langdurige) zorg, geriatrische revalidatiezorg en eerstelijnszorg. Als specialist ouderengeneeskunde wordt jij specifiek verbonden aan onze bewoners met een chronische zorgvraag. Je bent verantwoordelijk voor het afgeven van goede diagnoses en draagt er zorg voor dat iedere bewoner de juiste behandeling krijgt. Je bouwt samen met jouw collega's aan de toekomst van de ouderenzorg en hebt een actieve rol in het (verder) vorm geven van het behandelbeleid en de ontwikkeling van onze zorgprofessionals. Daarnaast ben je zichtbaar in de organisatie en draag je op die manier bij aan het welzijn van de bewoners.

Als specialist ouderengeneeskunde lever je ook een bijdrage aan organisatie brede onderwerpen zoals de inzet van (technologische) innovaties, kwaliteitsbevordering en beleidsontwikkeling. Uitdagingen binnen de huidige medische vakgroep zijn op dit moment gelegen in het ontwikkelen van medisch leiderschap, het werken in behandelteams en het verduurzamen van de wijze waarop de behandeldienst is georganiseerd. Daarnaast het verder verbeteren van het opleidingsklimaat, ten behoeve van het regionaal opleiden van Specialist Ouderengeneeskundigen, op basis van regionale samenwerking. Ten slotte staat het welzijn van onze bewoners hoog in het vaandel en dient deze belangrijke pijler meer geïntegreerd te worden binnen de behandelplannen. Als specialist ouderengeneeskunde willen wij je dan ook graag inzetten op meerdere facetten.

De werkomgeving
Je komt te werken bij het Advies- en Behandelcentrum van Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Het Advies- en Behandelcentrum biedt multidisciplinaire diagnostiek, advies, behandeling, begeleiding en revalidatie aan ouderen met complexe problematiek in de Noordoostpolder, Steenwijkerland en op Urk. Je gaat deel uitmaken van de medische vakgroep, een team van specialisten bestaande uit; basisartsen, verpleegkundig specialisten, een physician assistant en een physician assistant i.o. Daarnaast werk je nauw samen met andere collega's van het Advies- en Behandelcentrum en collega's van de diverse woonzorglocaties.

Wellicht is het ook interessant voor jou om te weten dat ZONL deel neemt aan het project duurzame medische zorg in de provincie Flevoland samen met andere partijen, te weten; Coloriet, Woonzorg Flevoland en Talma Urk. Dit om de problematiek van de arbeidsmarkt het hoofd te bieden en om innovatieve ideeën uit te voeren.

Wat vragen wij?
Je bent proactief en gericht op het gezamenlijk bereiken van resultaten. Als geregistreerd specialist ouderengeneeskunde ben je goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied en communiceer je op een prettige wijze waarmee je zorgmedewerkers weet te enthousiasmeren.

Je weet bruggen te slaan en je hebt een innovatieve blik op de toekomst van de ouderenzorg. Ook kun je besluitvaardig en ondernemend zijn. Je vindt het leuk om supervisor en coach te zijn voor anderen in je team. Binnen Zorggroep Oude en Nieuwe Land bieden wij jou de vrijheid en ruimte om vanuit eigenaarschap en professionele autonomie zelf regie te voeren over jouw functie.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden is conform de cao VVT;
  • Onze voorkeur ligt in het aanbieden van een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Heb je andere wensen met betrekking tot jouw inzet, bijvoorbeeld als ZZP'er, dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren;
  • Een prachtige woon- en werkomgeving in de Noordoostpolder, op Urk en in Steenwijkerland op ongeveer 30 minuten rijden van Zwolle en Lelystad;
  • En naast een uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke ondersteuning. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bram de Bloois (teammanager Advies- en Behandelcentrum) via [email protected] of 06-37003732.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina.

Gedurende de looptijd van deze vacature nemen wij geschikte kandidaten in behandeling.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Emmeloord (e.o.)
Postcode 8303 CN
Stad Emmeloord
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 22-11-2022
Reageer voor 20-12-2022
Nummer 115706

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land