SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Liberein

Functieomschrijving

Ga je voor standaard zorg of voor liefdevolle zorg?

Bij Liberein in Enschede en Glanerbrug biedt het team van specialisten ouderengeneeskunde medische en liefdevolle zorg aan cliënten met complexe zorgvragen. Denk hierbij aan geriatrische revalidatie, Eerstelijns Verblijf (ELV), chronische somatiek en chronische psychogeriatrie aan ouderen en soms (jong) volwassenen. Ook zijn er specifieke doelgroepen als Korsakov, jong volwassenen met dementie en geronto psychiatrie.

Mede in verband met het vertrek van één van onze specialisten ouderengeneeskunde zijn wij met spoed op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde.

In een dienstverband van 24 - 36 uren gemiddeld per week voor onbepaalde tijd.

De exacte contractomvang kan in overleg worden besproken.

Als specialist ouderengeneeskunde werk je in medisch opzicht zelfstandig en draag je zorg voor de gezondheid van de kwetsbare oudere cliënt in onze verschillende woonzorgvoorzieningen. Op basis van het multidisciplinaire zorgplan, wordt passende liefdevolle zorg en behandeling aan de cliënt geboden. Hierbij werk je nauw samen met specialisten ouderengeneeskunde, (gespecialiseerd) verpleegkundigen, de paramedische dienst en de overige zorgprofessionals. Je staat samen met jouw collega’s voor het welbevinden en de gezondheid van onze cliënten. Het werken in bereikbaarheidsdiensten behoort tot de mogelijkheden maar is niet noodzakelijk. Deze diensten zijn uitbesteed aan een professionele organisatie.

Functie eisen

Je staat in het BIG-register geregistreerd als specialist ouderengeneeskunde. Voor de specialisatie GRZ heb je tevens de kaderopleiding GRZ afgerond of de bereidheid de opleiding te volgen. Daarnaast heb je compassie voor de doelgroep en ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Inschaling

Wij bieden 

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk.

Dit betekent onder andere dat wij je graag faciliteren in een scholingsprogramma op basis van jouw behoeften en wensen. Binnen onze organisatie staat innoveren en kwaliteitsverbetering hoog op de agenda. Dit geeft jou de ruimte om hier actief over na te denken met andere disciplines en ketenpartners. Naast innovatie zijn er tevens kansen voor wetenschappelijk onderzoek. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO VVT (verpleging, verzorging & thuiszorg) en worden mede bepaald op basis van jouw ervaring en profiel.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein.

 

Bijzonderheden

Wil je meer weten over de functie van specialist ouderengeneeskunde of over Liberein? En denk je bij Liberein de basis voor geluk te vinden? Neem dan contact op met onze afdeling HR op telefoonnummer 053 – 4826688.

Wil je vrijblijvend persoonlijk kennismaken? Dan nodigen wij je van harte uit voor een kop koffie.

Type Vacature
Intern nummer 2020
Organisatie Liberein
Locatie Liberein, diverse locaties
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR op telefoonnummer 053 – 4826688.
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 04-02-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-04-2020
Nummer 42833
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Kom werken in de dynamische wereld van de ouderenzorg Dynamisch? Zorgen voor ouderen? Jazeker! Ouderen hebben een heel leven achter de rug, met prachtige verhalen om van te leren. Hun zorgvraag is complex, waardoor jouw kennis en vaardigheden flink op de proef worden gesteld. Een verslechterde gezondheid maakt ouderen kwetsbaar. Maar hoe mooi is het dan, als jij ze kunt helpen om hun kracht te vinden. En zoveel mogelijk het leven kunt laten leiden, zoals zij dat zelf wensen. Bij Liberein krijgen bewoners en cliënten alle ruimte voor hun eigen leefstijl en zelfontplooiing. Ook ouderen moeten immers hun dromen en ambities kunnen waarmaken. Kom jij ons daarbij helpen? Wij bieden je een dynamische werkomgeving. Kom jij ons daarbij helpen? En maak je bij ons jouw dromen en ambities waar? Vitaliteit en ontwikkeling Wij bieden je een dynamische werkomgeving en hebben daarnaast jouw vitaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij ondersteunen je om “Fit voor jouw werk”te blijven door vele activiteiten met collega’s te organiseren zoals bijvoorbeeld workshops Mindfulness, stopen met roken, Yoga, schaatsclinics, hardlopen of Nordic Walking, maar ook stimuleren wij dat je je kunt ontwikkelen door opleidingen te volgen of leerervaringen op te doen.

Meer over Liberein