Specialist Ouderengeneeskunde
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gespecialiseerd in het werken met ouderen?
 • Weet jij de kwaliteit van leven bij ouderen te verbeteren en/of te behouden?
 • Ben jij communicatief zeer vaardig?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie!

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met basisartsen, verpleegkundig specialiste en ben je onderdeel van een team specialisten ouderengeneeskunde. Je bent de behandelende arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Jij bent degene die regie voert over het zorgproces. Hierin heb je nauwe samenwerking met de paramedici, (GZ-)psychologen, wijkmanager en verpleegkundigen op de locatie, waarbij je met elkaar de kwalitatieve invulling van het zorgproces bewerkstelligt. 

Jij werkt binnen Carintreggeland in een team van negen specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast werk je samen met vijf basisartsen en acht verpleegkundig specialisten en een AIOS. Ook werk je samen met ervaren paramedici, (GZ-) psychologen, zorgmanagers en verpleegkundigen op elke locatie. Je bent daarbij breed inzetbaar. Jij bent de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Je voert de regie over het zorgproces. In principe ben je als Specialist Ouderengeneeskunde inzetbaar in het gehele werkgebied van Carintreggeland, echter stemmen we dit onderling goed af en houden we rekening met jouw voorkeur.

Wie ben jij

 • Jij bent een Specialist Ouderengeneeskunde of je rond binnenkort je opleiding hiervoor af.
 • Jij hebt goed oog voor de sociale en maatschappelijke ontwikkelingen
 • Je weet betrokkenheid te creëren voor het zorgproces bij betrokkenen
 • Je bent een enthousiaste, professionele collega met een vleugje humor!

Je vindt bij ons

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 75 maximaal € 8.558,68 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Je wordt voorzien in goede faciliteiten zoals een iPhone en laptop. Je werkt op nieuwe, moderne locaties in een mooie omgeving in de regio Twente.
 • Een goede werksfeer, gericht op openheid, aandacht en waardering voor elkaar

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol
leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  
Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?  

Ook wanneer je als Specialist Ouderengeneeskunde belangstelling hebt voor gerontopsychiatrie word je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink!

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] of Teresa Furtado Plácido (06-50425708)

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Teresa Furtado Plácido (06-50425708) of [email protected]
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 11-11-2022
Reageer voor 15-12-2022
Nummer 115468

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland