Specialist ouderengeneeskunde
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten.
Onze vakgroep ouderengeneeskunde speelt daarin een belangrijke rol.

Onze ervaren en actieve vakgroep ouderengeneeskunde in Twente bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 1 AIOS, 1 ANIOS, 2 physician assistants, 2 physicians assistents in opleiding en 2 praktijkverpleegkundigen. De vakgroep wordt ondersteund door een medisch secretariaat en ten behoeve van de anw diensten wordt gewerkt met een voorwacht van triageverpleegkundigen. De vakgroep heeft een opleidingserkenning voor specialisten ouderengeneeskunde.

De vakgroep biedt medische behandeling aan cliënten die (tijdelijk) bij ons wonen, revalideren of verblijven in 1 van onze zorglocaties of dagvoorzieningen. Of op consultbasis voor thuiswonende cliënten in de 1e lijn. We bieden daarin consultatie, geheugenpolikliniek en valpolikliniek.

Als specialist ouderengeneeskunde is het je belangrijkste uitdaging om je als eindverantwoordelijke met de medische behandeling (indien mogelijk en gewenst) te richten op verbetering, behoud en begeleiding bij afname van functioneren. Dat doe je door persoonlijke en mensgerichte multidisciplinaire zorg, behandeling en advies te verlenen en te organiseren, met als doel optimale regie en kwaliteit van leven voor onze bewoners en cliënten. Hierbij werk je conform de inhoud van het professioneel statuut en reglement medische staf en vakgroep ouderengeneeskunde Zorggroep Sint Maarten. Daarnaast  adviseer je en lever je een bijdrage aan de verbetering van de zorg- en dienstverlening door ontwikkeling van onder meer beleid, behandelvormen en protocollen. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van (aanstaande) collega’s door ze tijdens hun studie te begeleiden, te scholen via klinische lessen en participatie in projecten en commissies.

We zoeken een collega die samen met de begeleiding van onze ervaren vakgroep de vele aspecten van de ouderengeneeskunde binnen onze organisatie wil ervaren en zichzelf wil ontwikkelen. Je wordt daarom ingezet voor medische behandeling aan bewoners van een zorglocatie, krijgt de gelegenheid om onze positionering in de 1e lijn te verstevigen en je kunt als Wzd functionaris worden ingezet.

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Geregistreerd specialist ouderengeneeskunde
 • Een duidelijke visie op de ontwikkelingen in de ouderengeneeskunde
 • Goede communicatie vaardigheden en empathisch vermogen
 • Zelfstandig, ondernemend en flexibel
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 75. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen kunt aanschaffen of de contributie van je sportschool of sportvereniging laten verreken.  Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Het aantal contracturen kan worden afgestemd op jouw voorkeur. Wij kunnen je zowel een parttime als fulltime contract aanbieden.

Ben je geen geregistreerd specialist ouderengeneeskunde, maar wel ANIOS eventueel met de interesse om de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde te volgen, dan nodigen we je ook uit om contact met ons op te nemen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep of zin om een dag mee te lopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met 1 van onze collega’s:

-     Iwan Solen, manager behandeldienst (06 – 83 28 32 01)
-     René Loman, specialist ouderengeneeskunde (06 – 33 56 81 49)
-     Annejuul Tielens, specialist ouderengeneeskunde (06 – 46 34 74 35)

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM collega’s via telefoonnummer 06 – 12 08 36 97.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-03
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij - Iwan Solen, manager behandeldienst (06 – 83 28 32 01) - René Loman, specialist ouderengeneeskunde (06 – 33 56 81 49) - Annejuul Tielens, specialist ouderengeneeskunde (06 – 46 34 74 35)
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-12-2021
Reageer voor 01-07-2022
Ingangsdatum 13-12-2021
Nummer 69612

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten