Specialist ouderengeneeskunde met belangstelling voor de GRZ
ZorgAccent

Functieomschrijving

Vanwege uitbreiding van bedden op de revalidatieafdeling zijn wij op zoek naar een specialist ouderengeneeskunde (24 uur/per week) die affiniteit heeft met de doelgroep GRZ/ELV. Een contract van meer dan 24 uur is bespreekbaar, waarbij je dan ook op andere doelgroepen ingezet zal worden.
Je bent samen met de VS/PA verantwoordelijk voor de dagelijkse patiëntenzorg in het revalidatiecentrum, waarbij onderling afgestemd wordt over hoe dit exact in te richten. Daarnaast werk je nauw samen met de kaderarts geriatrische revalidatie.

Afhankelijk van je wensen en de grootte van je dienstverband zal er ook ruimte zijn voor andere werkzaamheden/doelgroepen.
Je wordt geacht mee te denken over organisatorische en beleidszaken, deel te nemen aan werkgroepen/projecten en beschikbaar te zijn voor supervisie van arts-assistenten en PA/VS.
De ANW-diensten zijn uitbesteed aan een externe organisatie.

Ons medisch behandelteam bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig specialisten (VS), 2 physician assistants (PA), 1 physician assistant in opleiding en 1 ANIOS. Daarnaast leiden wij specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen en coassistenten op.
Bij ZorgAccent hebben de PA en VS (net als ANIOS) een generalistische diagnose- en behandelfunctie, wat inhoudt dat zij zelfstandig patiëntenzorg verrichten en waar nodig (volgens de richtlijnen) supervisie vragen aan een SO.
Overdag werken wij intensief samen met praktijkverpleegkundigen die voor ons triëren en in praktische zin veel ondersteunende werkzaamheden verrichten.
Naast de hoofdlocatie Krönnenzommer te Hellendoorn heeft ZorgAccent locaties in Wierden, Nijverdal, Almelo, Rijssen en Den Ham. Wij bieden zorg aan de volgende doelgroepen: psychogeriatrie, somatiek, Korsakov, gerontopsychiatrie, revalidatie, ELV en hospice. Iedere behandelaar heeft een werkpakket dat is afgestemd op zijn of haar wensen/interesses. Omdat wij eraan hechten om elkaar als collega’s ook echt te blijven ontmoeten heeft iedere behandelaar een werkplek op de hoofdlocatie waardoor je makkelijk bij elkaar binnen loopt.
Onder de SO’s zijn kaderartsen geriatrische revalidatie, psychogeriatrie en opleiden. In de nabije toekomst zullen 2 SO’s de kaderopleiding Samenwerken met de 1e lijn gaan volgen en een andere SO de kaderopleiding Palliatieve zorg.
Het volgen van opleidingen die leiden tot verdere persoonlijke en professionele groei wordt binnen onze organisatie van harte gestimuleerd en gewaardeerd.

ZorgAccent is een organisatie die werkt met zelfsturende teams. Dit houdt in dat we binnen (behandel)teams veel ruimte hebben om eigen keuzes te maken, waardoor professionaliteit en ‘denken in mogelijkheden’ werkelijk leidend mogen zijn in het werk. Dit bevalt goed!

De revalidatie- en herstelzorg wordt vanaf 1 mei 2022 geboden vanuit “het Rembrandt”. Dit is een revalidatie- en herstelcomplex met 36 bedden dat gebouwd is nabij het Medisch Centrum Nijverdal. We bieden revalidatie aan diverse doelgroepen (CVA, geriatrische traumatologie, orthopedie en overige revalidatie) die verwezen worden vanuit meerdere ziekenhuizen in de regio (Zwolle, Deventer, Almelo, Hardenberg en Enschede). Daarnaast zijn er ELV hoog-complex- en observatiebedden. Hierbij is er een nauwe samenwerking met de huisartsen uit de gemeente Hellendoorn.

Functie eisen

Wij hopen dat jij de volgende eigenschappen hebt: betrokken, nieuwsgierig, positief, communicatief vaardig, kritisch, leergierig, gericht op samenwerken. Kortom, een specialist ouderengeneeskunde die zich thuis voelt in de volle breedte van het vak.
Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Inschaling

- Een vaste aanstelling (met een proeftijd van 2 maanden);
- FWG 75 (afhankelijk van ervaring/kaderopleiding is FWG 80 bespreekbaar);
- De mogelijkheid om parttime te werken (24-36 uur);
- Enthousiaste en collegiale collega’s;
- Een prachtige regio om in te wonen;
- Mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen middels (kader)opleidingen;
- Vergoeding lidmaatschap beroepsvereniging.

Bijzonderheden

Je bent van harte welkom om te solliciteren via onze site https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/specialist-ouderengeneeskunde-met-belangstelling-voor-de-grz/.


Liever eerst een oriënterend gesprek of een kop koffie? Dat kan natuurlijk ook!
Neem in dit geval contact op met:

Monique van Hattem
Specialist ouderengeneeskunde
[email protected]
06-54687566

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 13-05-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 110880
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent