SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE
Saxenburgh

Functieomschrijving

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van (basis-) voorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg, revalidatie en reactivering in Vechtdal en Coevorden. Uitgangspunt hierin is de beste zorg waarin een waardig leven en de wensen en behoeften van patiënten en bewoners centraal staan. Onze zorg is persoonsgericht, met aandacht voor de kwaliteit van leven, vanuit eigentijdse inzichten. We organiseren de zorg veilig en dichtbij samen met onze cliënten, patiënten en regiopartners.

Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. We zijn letterlijk en figuurlijk aan het bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg. Op verschillende locaties is nieuw- en herbouw voor de komende jaren gepland en in september 2020 zal het Saxenburgh Medisch Centrum in gebruik worden genomen.

Saxenburgh is voor de ouderenzorg per direct op zoek naar een

Specialist Ouderengeneeskunde die samen met collegae wil bouwen en verbinden
minimaal 24 uur tot maximaal 36 uur per week

Ons aanbod
Het is een baan binnen een organisatie die graag haar grenzen verlegt. Saxenburgh heeft een uitgebreid intern leerprogramma en er zijn mogelijkheden voor aanvullende (kader-) opleidingen binnen het vakgebied. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. Daarnaast kun je gebruik maken van een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, tablet/laptopregeling, korting bij (zorg-)verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Functie eisen

Wat zoeken wij?
Een SO die gemotiveerd is om mee te bouwen aan de ontwikkelingen, met een professionele werkhouding en een eigentijdse kijk op zorg verlenen. Door je medische deskundigheid en je werkhouding weet je de verbinding te maken en houden in de samenwerking aan goede zorg. Je hebt een duidelijk beeld hoe je als SO waarde toevoegt aan de zorg. Je bent in staat te denken in oplossingen en daaraan concreet bij te dragen. Op dit moment loopt er een pilot tot het einde van het jaar om ervaring op te doen met een voorwacht in de onregelmatige diensten. De diensten worden in overleg met jou zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, en blijven wel een onderdeel van de functie.

Werken en wonen op een plek waar velen op vakantie gaan
Genieten van ongeschonden natuur en karakteristieke boerderijen. Met een kano de Vecht afvaren, wandelen langs historische paden of meegaan in het feestgedruis in de Klepperstad. In de gemeente Hardenberg kan het allemaal. Het afwisselende landschap op de grens tussen het Vechtdal en Reestdal leent zich uitstekend voor een ontdekkingstocht. Per fiets, step, al wandelend of varend. In deze prachtige omgeving, en werk dichtbij huis met alle voorzieningen binnen handbereik is het bijzonder prettig wonen en werken. In de omgeving zijn diverse bouwkavels te vinden waar je het huis van je dromen kunt bouwen.

Inschaling

Arbeidsvoorwaarden
Een vast dienstverband in een boeiende organisatie, in één van de mooiste regio’s van Nederland. Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT. De functie van SO is ingeschaald in FWG 75, en met een afgeronde kaderopleiding in FWG 80.

Bijzonderheden

Informatie
Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via telefoonnummer 0523 - 27 69 76 van het medisch secretariaat . Maak een afspraak en kom eens kijken op 1 van de locaties. Zie met eigen ogen hoe de werksituatie is en hoe je gefaciliteerd wordt.

Ben je geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot uiterlijk 1 september 2020.

Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we om een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op: Zodra je hebt gesolliciteerd ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat deze als Spam wordt aangezien!

Type Vacature
Intern nummer V.20.047
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh, Divisie ouderenzorg, diverse locaties
Postcode 7771TD
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij het medisch secretariaat 0523 - 27 69 76
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 14-07-2020
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 01-09-2020
Nummer 53845
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

De Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh