Specialist Ouderengeneeskunde
Carinova

Functieomschrijving

Carinova is een middelgrote organisatie met twee nieuwe en unieke verpleeghuislocaties, het Sint Jozef verpleeghuis in Deventer en de Hartkamp in Raalte. Daarnaast zijn er zes woonzorglocaties en kleinschalige woonvormen in de wijk voor cliënten met psychogeriatrische en somatische problematiek.

 

Op de verpleeghuislocaties wordt geriatrische revalidatie en langdurige zorg geboden. Met de huisartsen in de regio wordt voor de kwetsbare ouderen thuis de samenwerking steeds verder uitgebreid.

De behandelgroep specialisten ouderengeneeskunde bestaat uit 6 specialisten ouderengeneeskunde, 6 arts-assistenten (in opleiding) en praktijkverpleegkundigen /verpleegkundig specialisten, en is volop in ontwikkeling.

 

Als specialist ouderengeneeskunde ben je eindverantwoordelijk voor de medische zorg. Ook verricht je extramurale consulten en doe je bereikbaarheidsdiensten. Samen met collega-artsen ontwikkel je het medische beleid van Carinova. Verder ben je supervisor voor basisartsen en verpleegkundig specialisten.

Functie eisen

  • Geregistreerd specialist ouderengeneeskunde met ambitie om met het team de ouderenzorg binnen Carinova en de regio verder te versterken en te ontwikkelen.
  • Goede communicatieve vaardigheden, collegiaal, en het kunnen onderhouden van goede contacten met de verschillende zorg- en behandelteams en verwijzers, zoals huisartsen en ziekenhuis.

Inschaling

  • We bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met tal van ontwikkelmogelijkheden. Het volgen van een (kader)opleiding behoort tot de mogelijkheden, gezien de samenstelling van het team bij voorkeur BOPZ/psychogeriatrie.
  • De bereikbaarheidsdiensten worden georganiseerd in samenwerking met een collega-instelling en ANW Nederland.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Inschaling in FWG 75.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Dia Groen, specialist ouderengeneeskunde, te bereiken op telefoonnummer 06-30439915 of via het medisch secretariaat 0570-661498.

 

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Doelgroepvacature
Organisatie Carinova
Locatie St Jozef - Deventer / De Hartkamp - Raalte
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Opleidingsinstituten Overig
Publicatiedatum 25-01-2019
Ingangsdatum 25-01-2019
Reageer voor 25-03-2019
Nummer 43228
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova