Specialist Ouderengeneeskunde
Viattence

Functieomschrijving

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je:

  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg op onze locaties en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons medisch beleid.
  • Samenwerkingspartner voor medisch specialisten in de regio en heb je een consultatierol richting de huisartsen.
  • Werkzaam in een multidisciplinair team samen met artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en collega's van de zorg.
  • Begeleider van de basisartsen die werkzaam zijn bij Viattence.

Functie eisen

Je overtuigt ons met: 

  • Een afgeronde opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde (SOG). Je bent ook welkom met een afgeronde opleiding tot (basis)arts om vervolgens de specialisatie Ouderengeneeskunde te doen. 
  • De juiste balans tussen kennis van de aandoening en oog voor de mens. 
  • Een visie op samenwerking met andere disciplines, zoals fysiotherapie, ergotherapie en logopedie, met als doel de gezondheid en het welzijn van de cliënt te vergroten. 
  • Enthousiasme over onze zorgvisie en de wil om daaraan bij te dragen.

Inschaling

Viattence biedt jou
Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor ontwikkeling. Standplaats, werkdagen en -tijden bepalen we in overleg. Ook het aantal uren en de vorm van samenwerking is bespreekbaar. Zo is een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk, maar ook inhuur of detachering vanuit een (eigen) bedrijf. Je kunt naast deze baan dus ook je eigen praktijk voortzetten of opbouwen. Mocht je willen verhuizen naar de Veluwe, dan helpen wij je graag met het vinden van een fijn huis in de natuur. We bieden een marktconform salaris en staan ook open voor andere contractvormen (zzp/payrolling/detachering). We faciliteren een goede balans werk-privé en investeren ook in jou dmv opleidingen.

Bijzonderheden

Hoe doen wij ons werk?
Van regels en controle naar vertrouwen - dat is hoe wij bij Viattence samenwerken. Onze teamleden werken ieder vanuit hun eigen passie, kennis en ervaring aan hetzelfde doel: het welzijn van onze bewoners en cliënten. Jouw creatieve ideeën worden omarmd en je wordt aangemoedigd ze te realiseren.

Over Viattence
Viattence is een ouderenzorgorganisatie tussen Apeldoorn en Zwolle. In Vaassen, Epe, Heerde en Wezep bieden we thuiszorg en zorg met behandeling binnen onze woonzorglocaties. Viattence ziet de mens. Vanuit onze kernwaarden Aandacht, Warmte, Betrokkenheid en liefdevolle Zorg (AWBZ) werken wij samen met toegewijde medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers aan het welzijn van onze bewoners. Viattence staat bekend om haar vooruitstrevende en creatieve aanpak om bewoners warme en goede zorg te geven.

Meer informatie en solliciteren 
Interesse? Wij zijn benieuwd naar je motivatie en CV. Solliciteren kan via DEZE LINK. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Voor meer informatie over de functie en Viattence kun je contact opnemen met Julia van Elten, Manager, tel. 06-1442 7182. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter Carolien Kamphof, tel. 06-1840 7833.

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Julia van Elten, Manager, tel. 06-1442 7182
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 04-12-2018
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 04-12-2018
Nummer 42245
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence