Specialist Ouderengeneeskunde
Viattence

Functieomschrijving

Ben jij Specialist Ouderengeneeskunde en heb je interesse in fijn en interessant werk in avond-nacht en weekenddiensten in de volle breedte van het vak bij twee ouderenzorgorganisaties?

 

Samen met Zorgverlening Het Baken bieden we jou als Specalist Ouderengeneeskunde mooie werkplekken waarin je écht het verschil kunt maken voor mensen. Je komt te werken in warme, professionele, inspirerende en lerende organisaties die zelfstandigheid stimuleren en oog hebben voor jouw talenten.

Als specialist ouderengeneeskunde kan je in de breedste zin van het vak ouderengeneeskunde bij ons aan de slag. Wij bieden gezamenlijk een breed pakket aan zorg en behandelingen: kleinschalig wonen, psychogeriatrie, somatiek, langdurige zorg, revalidatie, eerstelijnsverblijf en crisiszorg. Bij ons krijg je de mogelijkheid om buiten reguliere werktijden om, diensten te werken, om zo een goede balans te vinden tussen werk en privé. Wij zien jou als iemand met talenten, competenties, passie en ambities die onze organisaties veel moois kan brengen!

Het werk dat jij gaat doen is zeer afwisselend en geeft aan het einde van een dienst een mooi gevoel van voldoening door de aandacht die jij kan en mag hebben voor het welzijn van onze bewoners en cliënten. We moedigen je aan bij te dragen aan de ontwikkeling van onze organisaties. Je komt in vakbekwame teams te werken, waar veel waarde wordt gehecht aan samenwerking en goede onderlinge relaties.

Functie eisen

Wat zijn jouw talenten?

Liefde voor het vak, hart voor jouw specialisatie en een sterke persoonlijkheid. Wij zoeken een BIG geregistreerde professional die zijn/haar vak kent en goed kan samen werken met zeer ervaren en enthousiaste collega’s. Er wordt gewerkt binnen een dynamische en professionele omgeving, in een informele werksfeer. Daarom vinden wij het belangrijk dat je een flexibele houding hebt en een dosis humor meeneemt. Praktisch: omdat wij in een grote regio actief zijn, is een rijbewijs en eigen vervoer belangrijk.

Wij bieden de mogelijkheid voor een jaar. Aantal uren en ingangsdatum bespreken we graag met jou, afhankelijk van je wensen en mogelijkheden. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT, eventueel staan wij ook open voor een ZZP- constructie.

   

Wie zijn wij?

Klik hier voor een filmpje over Het Baken

Zorgverlening Het Baken is een organisatie die zich kenmerkt met korte lijnen tussen behandelaren, zorg en het management. Wij zijn gevestigd op de Noord-Veluwe (Elburg, Nunspeet, Oldebroek en Hattem) en hebben expertise van de ouder wordende mens. Ons motto is ‘vertrouwd & dichtbij’. Onze deskundige medewerkers geven een professionele invulling aan de zorg en dienstverlening en houden rekening met de mogelijkheden en wensen van de cliënt/bewoner. Klantgerichtheid, samenwerken en zelfontwikkeling staan hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn een christelijke zorginstelling en hechten veel belang aan de normen en waarden zoals omschreven in onze zorgvisie. Wij willen graag dat onze medewerkers zich hierbij thuis voelen maar stellen geen eisen aan achtergrond of levensbeschouwing. Iedereen is welkom bij Het Baken! De medische vakgroep van Zorgverlening Het Baken waar jij in komt te werken bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, AIOS(SEN), basisartsen en verpleegkundig specialisten.

 

Klik hier voor een filmpje over Viattence

Viattence biedt zorg en ondersteuning thuis of op locaties op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn (Wezep, Vaassen, Heerden en Epe). Het motto van Viattence is ‘De zorg en ondersteuning die u wenst’. Daarbij houdt de bewoner en cliënt zoveel mogelijk de regie over zijn/haar leven en biedt Viattence waar nodig de professionele ondersteuning.  Binnen Viattence wordt er integraal samengewerkt rondom de zorg voor onze ouderen in de dorpskernen. Je maakt als arts onderdeel uit van een vakgroep artsen met Specialisten Ouderengeneeskunde, basisartsen en artsen met veel ervaring in de ouderenzorg. Daarnaast werk je in de dorpskernen samen met de teamleider van de locatie om de beste zorg voor de ouderen te leveren. Daarmee lever je samen met de zorgteams, psychologen en gedragsdeskundigen, paramedici en verpleegkundige dienst bijdrage aan de waardevolle dag en het levensgeluk van onze bewoners. Bij onze kleinschalige woongroepen is geen dag hetzelfde. Viattence maakt contact met de bewoners en de naasten van de bewoners vanuit het principe 'zorgen doen we samen'. Daarmee komen we in de relatie en vanuit verbinding tot de juiste zorg op de juiste plek. Je bent meer dan welkom om hierin jouw steentje bij te dragen!

Inschaling

Ben je enthousiast geworden? Neem meteen contact met ons op!

 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met:

-          Sjoukje van der Maten, manager bij Zorgverlening Het Baken, tel.nr. 06-11863599.

-          Marieke Schnoing – Gels, manager bij Viattence, tel.nr. 06-46330674.

 

Je kunt solliciteren met je CV en een korte toelichting. De vacature sluit uiterlijk 1 november. Is je sollicitatie eerder binnen, dan nemen we al eerder contact met je op.

 

Type Vacature
Organisatie Viattence
Locatie Viattence, diverse locaties
Postcode 8181ET
Stad Heerde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 08-10-2020
Reageer voor 01-11-2020
Ingangsdatum 08-10-2020
Nummer 55275
Doorsturen Bekijk PDF

Viattence

Viattence is een zorgaanbieder op de Noord-Veluwe. In het gebied van Vaassen, Epe, Heerde, Hattem en Wezep bieden wij zorg aan voornamelijk ouderen. Onze kernwaarden zijn: zorg, aandacht, warmte, attentie en betrokkenheid. Viattence biedt deze zorg en dienst-verlening in de vorm die het meest overeenkomt met de wensen van de cliënt. Ons uitgangspunt is de gewenste zorg te verlenen in of zo dicht mogelijk bij de vertrouwde woonomgeving van de cliënt. Viattence werkt met acht locaties: -Locatie Wendhorst - Locatie Korteslag - Locatie Turfhorst - Locatie Weidebeek - Locatie De Klaarbeek - Het Ebbenhuis (dagverzorging) - Locatie De Speulbrink - Bloemfontein (dagverzorging) In en vanuit deze locaties worden alle diensten aangeboden. Viattence is HKZ gecertificeerd en voert een erkend mantelzorg-vriendelijk personeelsbeleid.

Meer over Viattence