Specialisten Ouderengeneeskunde
Verian

Wij zoeken: Specialisten Ouderengeneeskunde

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met de collega’s van de (specialistische) verpleging en verzorging aan de best passende zorg voor onze cliënten en ben je dé expert als het gaat om complexere medische zorg. Wij zijn op zoek naar ervaren specialisten en specialisten die binnenkort hun opleiding afronden.

Je hebt een krachtige persoonlijkheid en communiceert op prettige wijze met zorgverleners, cliënten, familie en mantelzorgers.

Samenwerking met huisartsen en andere (eerstelijns) professionals vind je vanzelfsprekend en je bent in staat om deze samenwerking op een prettige wijze verder vorm te geven.

Wij bieden:

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen Vérian, waarbij je zelf de regie en ruimte krijgt om je dagindeling te bepalen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg waardoor andere partijen in de zorgketens worden ontlast, maar je zult niet de druk ervaren zoals in een intramurale setting.
  • Je houdt als deskundige toezicht op de doelmatigheid van de zorgverlening en er is volop ruimte voor specialisatie. Daarbij maken we graag gebruik van jouw expertise als het gaat om ons scholingsbeleid gericht op Verzorgenden IG en Verpleegkundigen.
  • Nauwe betrokkenheid bij de nieuw te bouwen woonzorglocatie, De Gemzen, in Apeldoorn.
  • We kijken graag samen hoe we jouw kennis en ervaring het beste kunnen inzetten en hoeveel uur je voor ons wilt komen werken. Uiteraard kun je in dienst treden op basis van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Wij bieden een salaris van €12.000 per maand op fulltime basis. Daarnaast gelden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Wij zijn: Vérian

Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg. Van (specialistische) Verpleging en Verzorging, Jeugd Gezondheidszorg (0-4 jaar), Diëtetiek, Maatschappelijk werk, Thuisbegeleiding tot Huishoudelijke hulp. Dagelijks leveren we met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Werken bij Vérian betekent terecht komen in een dynamische organisatie. Vérian is continu in ontwikkeling en vooruitstrevend. Zo wordt er momenteel gestart met de bouw van een woonzorglocatie gericht op cliënten met Alzheimer.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Torny (directeur), te bereiken op nummer 088 - 088 15 30. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv via de knop 'solliciteren' onderaan deze pagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Gehele werkgebied
Postcode 7336 BA
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 20-07-2021
Ingangsdatum 10-06-2021
Nummer 68944
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian