Specialistisch begeleider - De Wilthagen - Wilp
Zozijn

Wil jij veel afwisseling en verdieping in je werk, dan is dit je baan?

Wij zijn op zoek naar een specialistisch begeleider uren in overleg!

Wat ga je doen als specialistisch begeleider?
Als Begeleider van de Wilthagen werk je nooit alleen. Jij  weet aan te sluiten bij de cliënt en je begeleidingsstijl pas je aan op de verschillende niveaus en problematieken. Doordat de leeftijden en zorgvragen uiteenlopen moet je goed kunnen schakelen. Je werkzaamheden bestaan uit het bieden van structuur en een strakke dagindeling tot het helpen in de dagelijkse verzorging  b.v. verschonen, helpen met adl aankleden en wassen . Bij enkele cliënten is sprake van een hoge spanningsopbouw dit kan zich uiten in verbale en fysieke agressie. Je handelt dan volgens het persoonlijke signaleringsplan. Op vaste momenten begeleid je cliënten 1 op 1. 

Dit zijn wij?
De Wilthagen, Sterrenboslaan 7 is een woning op het mooie Landgoed De Lathmer.  Alle cliënten hebben  een eigen appartement. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van gemeenschappelijke ruimtes.
De 7 cliënten , 2 vrouwen en 5 mannen in de leeftijd van 13 tot  52 jaar hebben een intensieve ondersteuningsvraag. Zij functioneren op een matig-ernstig verstandelijk beperkt niveau. De ondersteuningsvragen worden mede beïnvloed door vraagstukken rond ASS, problemen met de prikkelverwerking, hechtingsproblematiek en enkele specifieke syndromen.  De ondersteuning is individueel gericht; veiligheid en structuur zijn de kern. Daarnaast is er hulp nodig bij de persoonlijke verzorging.

Wij werken aan de afbouw van soms ingrijpende maatregelen, aan het vergroten van de leefwereld en eigen regie van onze cliënten. Daar zijn wij best trots op.
Samenwerken betekent bij ons: je verantwoordelijkheid pakken, je aan de afspraken houden, maar ook je eigen inbreng hebben. Wij houden van een open sfeer, waarin we stilstaan bij ons eigen en bij elkaars functioneren. 

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4 en kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek.
  • Heb je kwalificatieniveau 3 dan bieden we je een opleiding op maat aan.
  • Je voelt je thuis bij de combinatie van zorg en ondersteuning.
  • Je bent een stabiele en stevige persoon, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.

Dit bieden wij jou

  • Ruimte om je te ontwikkelen en werken prettig team.
  • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
  • Een salaris van maximaal € 3154-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden

Enthousiast ?

Reageer dan nemen wij snel contact op.

Ik heb interesse

Of solliciteer via onderstaande knop

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie Regio Oost-Veluwe Wilp
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jacobine Heldoorn , manager 06-21469454 of Mike Bolderman, coördinerend ondersteuner 06-15612843
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-05-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 110608
Doorsturen Bekijk PDF