Specialistisch begeleider Bakhuis 12 - Wilp
Zozijn

Werk jij graag vanuit nabijheid en ben jij een begeleider die er echt is voor de bewoner met een ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag! Voor het bakhuis 12 zijn wij op zoek naar

Specialistisch begeleider aantal uren in overleg

Dit zijn wij
Bakhuis 12 biedt een thuis voor 10 bewoners met eenieder een eigen hulpvraag wat betreft ADL en intensieve begeleiding. Zij hebben begeleiders nodig die er voor ze zijn, nabijheid bieden en activiteiten ondernemen, maar ook hen de rust geeft wanneer ze dit nodig hebben.  

Wij zoeken collega’s om ons team te versterken. Heb jij humor, ben je creatief, sta je stevig in je schoenen en kun jij duidelijkheid en structuur bieden? Neem dan een kijkje op onze pagina. waarin we uitleggen hoe het bakhuis in elkaar zit, wie er wonen en hoe de dag eruit ziet.   

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

 

Herken jij je in het volgende

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op niveau 4 of HBO niveau in Zorg en Welzijn;
  • Heb je een opleiding op niveau 3 afgerond dan gaan we in overleg over maatwerk opleidingsaanbod.;
  • Je hebt humor en bent posititief ingesteld; 
  • Je bent energiek en een stabiele persoonlijkheid die goed kan reflecteren op zichzelf en collega’s; 
  • Je weet hoe je hekenbaarheid en voorspelbaarheid kunt bieden; 
  • Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en zoekt naar oplossingen.

Dit bieden wij

  • Een werkplek waar jij je kunt ontwikkelen en geen dag het zelfde is;
  • Salaris bij een afgeronde opleiding op niveau 4/HBO in FWG 40  maximaal € 3154,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), met een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden;
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zoals bijvoorbeeld agressiepreventie en -hanteringtraining. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

 

Procedure
Wil jij ook ZoZijn, reageer dan dan snel. Wij gaan dan heel snel met je in gesprek.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kom je bij ons in dienst, vragen wij om een “Verklaring omtrent Gedrag”. Om referenties kan gevraagd worden tijdens de procedure.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 6 Bakhuis 12
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Vanaf niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Publicatiedatum 11-02-2022
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 107953
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn