Specialistisch begeleider de Wilthagen C - Wilp
Zozijn

Wil jij als specialistisch begeleider de bewoners van de Wilthagen C tot bloei laten komen? Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek waar geen dag hetzelfde is? Wil je ook nog eens werken op ons prachtige landgoed de Lathmer met daarbij een vast contract? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog!

 Wat bieden wij jou?  

 • Direct een vast contract als je komt werken bij de Wilthagen C, Sterrenboslaan 5.  
 • Uiteraard een passend salaris CAO Gehandicaptenzorg o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3154,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40). Aangevuld met een eindejaarsuitkering van 8,33% en een aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.
 • Het aantal uur is in overleg. Er is van alles mogelijk!
 • De kans om te werken in een organisatie die midden in de samenleving staat op een prachtig landgoed in Wilp.  
 • Collega's die staan te popelen om kennis met je te maken en bewoners voor wie jouw begeleiding van grote waarde is.  
 • Een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg met de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we ons eigen opleidingscentrum in Voorst. 

Wie ben jij?  

 • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4.  
 • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag over betaald.  
 • Je hebt affiniteit met psychiatrische problematiek. Ervaring is niet per se nodig, wilskracht en assertiviteit vinden wij veel belangrijker! 
 • Je hebt het vermogen overstijgend te denken, het overzicht te bewaren en methodisch te werken.  
 • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Wat ga je doen?  

Als specialistisch ondersteuner op de Wilthagen C werk je nauw samen met je collega’s om de bewoners zo goed mogelijk tot bloei te laten komen. Je ondersteunt elke bewoner op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie haal je onder andere uit het zorgplan. Je rapporteert op de doelen van de bewoners en zorgt tijdens overlegvormen voor input.  

De focus op de Wilthagen ligt zoveel mogelijk op het normaliseren van het ‘’gewone leven’’. Maar wel binnen de kaders van wat de bewoners aankunnen. Dit vraagt om een empathisch vermogen. Jij als begeleider vindt het een uitdaging om in te spelen op het gedrag van de bewoners en hen hierin te sturen. Als begeleider sta je stevig in je schoenen en kan je duidelijke grenzen stellen. Want duidelijkheid, is rust in het hoofd van onze bewoners. En daar doen we het voor! 

Daarnaast krijgen onze bewoners dagbesteding vanuit de woning. Dit verzorg jij als begeleider samen met je collega’s. Er worden zowel individuele activiteiten ondernomen met de bewoners, maar ook worden er groepsuitjes gedaan. Denk aan het gaan naar de kringloop, Deventer centrum of een wandeling over het landgoed.  

Je werkt altijd samen met vier andere collega’s op de groep. Twee van de collega’s draaien de 1op1 diensten. Met de overige collega draai je samen de groep. Omdat de dagbesteding vanuit de woning wordt geboden, werk je altijd lange diensten. Dus houd je van samenwerken en niet van korte diensten? Grijp dan nu je kans!  

Waar ga je werken? 

Je bent er vast al eens voorbijgereden: het landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur.  

Op de Wilthagen C, Sterrenboslaan 5 wonen acht cliënten tussen de 36 en 70 jaar. Ze hebben een licht tot matige verstandelijke beperking. Alle cliënten kunnen communiceren. Echter zit er een groot verschil tussen horen en begrijpen. Daarnaast is er bij veel bewoners sprake van psychiatrische problematiek.  

Er zijn twee bewoners die 1op1 begeleiding krijgen. De andere bewoners hebben 1op1 momenten met de begeleiding en functioneren in de groep. De verzorgingstaken zijn minimaal. Vanzelfsprekend help jij onze bewoners wanneer er wel eens hulp nodig is bij de ADL. Dit hoort immers bij de zorg en als team staan wij altijd klaar voor onze bewoners.  

Het team bestaat uit een mix van leeftijden en we vinden humor belangrijk. Dit versterkt namelijk ons werkplezier. Ben jij degene die assertief is, affiniteit heeft met psychiatrische problematiek én heb jij een gezonde dosis humor? Dan verwelkomen wij jou heel graag als onze nieuwe collega!  

Solliciteer direct! 

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als specialistisch begeleider bij de Wilthagen C, Sterrenboslaan 5 in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit!  

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected] Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar!  

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-12-2022
Reageer voor 12-04-2023
Nummer 116163
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn