Specialistisch begeleider gehandicaptenzorg - Wilp
Zozijn

Hey zorgtopper! Houd jij van uitdaging en dynamiek, waardoor geen dag hetzelfde is? Wil je daarnaast werken op een prachtig landgoed in Wilp met goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op jouw wensen? Kijk jij graag samen met ons welke werkplek het beste past bij jou? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog! 

Wat bieden wij jou?  

  • Een gesprek waarin we samen kijken naar jouw wensen. Op basis daarvan plannen we een meeloopdienst in, zodat je zeker weet dat jij straks helemaal op je plek zit! 
  • Cliënten voor wie jouw begeleiding van grote waarde is en collega’s die jou met open armen willen ontvangen. Een nieuwe collega is nieuwe energie op de groep! 
  • Een gave baan in de gehandicaptenzorg waarin je genoeg ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. We hebben daarvoor ons eigen opleidingscentrum in Voorst. 
  • Het aantal uren en type contract zijn in overleg. Hierbij houden wij graag rekening met jouw wensen. 
  • Natuurlijk alle arbeidsvoorwaarden die horen bij de CAO-gehandicaptenzorg. Een passend salaris o.b.v. jouw werkervaring tot maximaal € 3.154 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 40) maakt daar onderdeel van uit. Dit vullen wij vanuit Zozijn aan met een EJU van 8,33%, aantrekkelijk fietsplan, sportplan en computerplan.  

Wie ben jij?  

  • Je hebt een relevante opleiding in de zorg op minimaal mbo-niveau 4 (of soortgelijk). Bijvoorbeeld: MMZ-niveau 4 of Verpleegkundige. Met een relevante zorgopleiding op niveau 3 nodigen we je ook uit om te solliciteren, maar dan bieden we je wel een aanvullend opleidingstraject op maat aan. 
  • Ervaring is fijn, maar geen vereiste! We kijken graag naar jouw kwaliteiten. 
  • Van onregelmatig werken schrik jij niet, want dat hoort immers bij werken in de zorg. Hier krijg je vanzelfsprekend toeslag overbetaald. 
  • Het DNA van Zozijn spreekt jou aan. Dan hebben we het over liefdevol, vakkundig en vindingrijk.  

Wat ga je doen?  

Als specialistisch begeleider houd jij van een uitdaging! Je gaat namelijk samen met je collega’s zorg dragen om een zo normaal mogelijk leefklimaat te realiseren voor onze cliënten met een intensieve begeleidingsvraag. Deze cliënten zijn allemaal bewoners van het landgoed de Lathmer in Wilp. Elke bewoner heeft een eigen ondersteuningsvraag, wat maakt dat jouw werk nooit saai is! Jij als specialistisch begeleider hebt een groot empathisch vermogen en weet in te spelen op wat de bewoner nodig heeft in verschillende situaties. Observerende, begeleidende, ondersteunende en soms verzorgende werkzaamheden behoren tot jouw rol als begeleider. Je bent alert op eventuele escalaties in gedrag en voert samen met je collega’s handelingen uit om deze situaties te voorkomen en te beheersen waar nodig. Je werkt op basis van het zorgplan en draagt daarvoor de nodige informatie aan.  

In Wilp hebben we diverse woningen om te werken als specialistisch begeleider. De ene woning is voornamelijk gericht op bewoners met een intensieve begeleidingsvraag. De andere woning heeft een mix van bewoners met een intensieve begeleidingsvraag én zorgvraag. We vinden het enorm belangrijk om samen met jou te kijken waar jij het beste tot je recht komt. Want zit jij helemaal op je plek? Dan kun jij ook de beste zorg en/of begeleiding leveren aan onze bewoners. Want eén ding is zeker: samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat dag in dag uit onze cliënten tot bloei komen!

Renate & Kayley (werkzaam op IB-groep) bij Zozijn: ''Het werken op een intensieve begeleidingsgroep doen wij met veel plezier omdat elke dag afwisselend is. Voorafgaand aan je dienst weet je nooit hoe de dag gaat verlopen. Daarnaast is het een uitdaging om goed in te spelen op het gedrag van onze cliënten. Dit alles maakt dat ons werk nooit saai is!'' 
 
Waar ga je werken?

Je bent er vast al eens voorbijgereden: landgoed de Lathmer in Wilp. Op het autoluwe landgoed midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn allerlei voorzieningen van Zozijn te vinden. Hierbij kun je denken aan woningen, maar ook een behandelcentrum, een ZMLK-school, een Johan Cruyff Court, een zwembad, een kinderboerderij en zelfs een kasteel. Er is ruimte in overvloed en het is er heerlijk werken midden in de natuur. 

Bij ons op het landgoed in Wilp wonen bijna 400 mensen tussen de 10 en 90 jaar oud. Zij voelen zich thuis in deze beschermde leefomgeving. Doordat er zoveel te doen is op het landgoed zijn er genoeg activiteiten om te kunnen ondernemen met bewoners. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling naar de kinderboerderij. Of ga lekker samen zwemmen! Alles om de bewoner (en jou) tot bloei te laten komen.  

Ook is er op ons landgoed alle ruimte voor jou als begeleider. We kijken graag samen met jou waar én hoe jij het beste uit mensen haalt. Uit jezelf, je cliënten en je collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een extra opleiding, cursus of bijscholing. In overleg is er van alles mogelijk bij Zozijn!  

Check onderstaand filmpje voor een goed beeld van ons prachtige landgoed! 

Good to know! 

Op het landgoed bevindt zich een behandelcentrum met onder andere fysio-, logo- en ergotherapeuten, een gespecialiseerde tandarts, Artsen Verstandelijk Gehandicapten, diëtisten en speltherapeuten. Allemaal toegespitst op mensen met een verstandelijke beperking. Alle kennis op één landgoed dus! 

Solliciteer direct! 

Yes, je bent er nog. Heb je interesse in deze functie als specialistisch begeleider bij Zozijn in Wilp? Stuur dan je cv naar [email protected] of klik op de knop “Solliciteer". Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met je op. De verdere sollicitatieprocedure richten we in naar jouw wens. Wil je graag meelopen? Dan regelen we dit! Weet je al precies wat je leuk lijkt? Dan regelen we dat!  

Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar collega's die ons ondersteunen in de zorg voor onze cliënten. 

Tot slot, mag je voor eventuele vragen altijd mailen naar [email protected]. Binnen één werkdag reageren we op je mail. We zien elkaar! 

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Verpleegkundige
Publicatiedatum 06-12-2022
Reageer voor 19-04-2023
Nummer 116099
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn