Specialistisch Begeleider Kind & Jeugd - Wilp
Zozijn

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van

Specialistisch Ondersteuner 60% (andere dienstverbanden zijn bespreekbaar)

Wat ga je doen?
Je ondersteunt één of meer kinderen/jongeren met een complexe begeleidingsvraag op basis van het zorgplan. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 7.00 uur start. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur. Het kan ook zijn dat je af en toe een nachtdienst draait. Op de Gracht wonen jongeren met een matige verstandelijke beperking en een (zeer) intensieve begeleidingsvraag, die behoefte hebben aan continue nabijheid en ondersteuning bij het reguleren van stress en spanning. We vinden het belangrijk om een pedagogisch klimaat en een huiselijke sfeer met elkaar te organiseren. We richten ons op stabiliteit en continuïteit om tot ontwikkelmogelijkheden te komen.
Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. Je bent goed in het signaleren en vertalen van signalen die kinderen laten zien en ze van daaruit te ondersteunen bij hun ontwikkeling.
Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van woon-, werk en leefklimaat op locatie.

Dit zijn wij
Kinderen en jongeren met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Orthopedagogisch Centrum Kompas in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen/logeren wonen, is er mogelijkheid tot logeren en naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de client en diens netwerk, de eigenheid van de client, het leven en waar mogelijk eigen regie.  Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Herken jij je inhet volgende?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 4.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek
  • Je kunt omgaan met fysieke agressie en  beschikt over vaardigheden om de-escalerend te werken
  • Je hebt reflecterend en relativerend vermogen
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek en proactief
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugdhulp
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van maximaal € 2.993,,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure
In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een verklaring omtrent gedrag.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas De Gracht Wilp
Postcode 7384ED
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting, assistent manager via 06 468 98 655
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-08-2021
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70656
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn