Specialistisch begeleider Kind & Jeugdhulp Wilp – Raalte
Zozijn

Specialistisch ondersteuner met passie voor kinderen die individuele intensieve begeleiding behoeven.

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen? En ben je iemand die het beste uit een team wil halen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van

Specialistisch/Pedagogisch ondersteuner 25,2 uur per week (andere dienstverbanden zijn bespreekbaar)

Wat ga je doen?

Je ondersteunt één of meer kinderen/jongeren met een complexe zorgvraag op basis van het zorgplan. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting. Dat betekent je naast dag- en avonddiensten je ook slaapdiensten werkt. Het gaat om een cliënt-groep laag niveau begeleidingsintensief (ontwikkelingsleeftijd 0 tot 4 jaar) al dan niet in combinatie met autisme. Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. We richten ons op stabiliteit en continuïteit om tot ontwikkelmogelijkheden te komen. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien.
Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van woon- en werkklimaat op een locatie.

Dit zijn wij

Kind & Jeugdhulp

De Grimberg is een woning voor jongeren met autisme of een meervoudige begeleidingsvraag, gelegen in een rustige woonwijk. We benaderen zoveel mogelijk de gezinssituatie.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. We richten ons op de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 4. Bij voorkeur SPH of social work. Uitstroomprofiel jeugdzorg
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek.
  • Je hebt reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek en proactief.
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor.
  • Je kunt een actieve bijdrage leveren aan het teamproces.

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugdhulp
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van maximaal € 2.807,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure

Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers. Tevens vragen wij om een verklaring omtrent gedrag.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas Wilp, locatie De Grimberg Raalte
Postcode 8103 HP
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting, 06-46898655 vanaf 15 juni Jose ter Morsche 06-21326546
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 29-05-2020
Reageer voor 31-07-2020
Nummer 53093
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn