Specialistisch begeleider voor woning -Melkakkerweg 16 - Wilp
Zozijn

'Gedrag begrijpen is de sleutel'

Specialistisch ondersteuner

Wat ga je doen als specialistisch ondersteuner

Je ondersteunt bewoners met een complexe begeleidingsvraag op basis van het zorgplan. 
Als specialistisch ondersteuner draag je hieraan actief bij door observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. Je bent goed in het signaleren en vertalen van signalen die bewoners laten zien. Met andere woorden: je ziet en hoort de bewoners, je geeft betekenis aan datgene wat je ziet en hoort en sluit daarbij op een positieve stimulerende manier aan.  Ons uitgangspunt is dat iemand altijd handelt met een reden. Je ondersteunt op alle levensgebieden, dus ook bij het invullen van hun vrije tijd. Je onderhoudt actief de samenwerking met de ouders/verwanten van de bewoners. 

Hier ga je werken als specialistisch ondersteuner

In Het Pannenhuis aan de Melkakkerweg 16 is een woning op landgoed De Lathmer in Wilp. We vormen een kleinschalige leefgroep. De bewoners hebben een lichte tot ernstige verstandelijke beperking met een intensieve begeleidingsvraag. Veel voorkomende problematiek bij cliënten woonachtig in het Pannenhuis zijn autisme en hechtingsproblematiek. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme, een eenduidige benadering en begeleiders die afstand- nabijheidsvraagstukken goed kunnen hanteren.

Als team zijn wij trots op de manier waarop wij onze bewoners nabijheid bieden en tot bloei laten komen. Bij de doelgroepen waar de uitdaging het grootst is, krijgen wij dingen gedaan die voorheen onmogelijk leken. Met inhoudelijke kennis en liefdevolle aandacht proberen we iedere cliënt te begrijpen.

Dit bieden we jou als specialistisch ondersteuner

  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 4 (heb je een kwalificatieniveau 3 en je bent bereid om door te leren dan vragen we je ook te reageren);
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe begeleidingsvragen;
  • Je bent in staat goed te observeren en de onderliggende betekenis te zien van het zichtbare gedrag;
  • Je hebt reflectie- en vermogen om te relativeren
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek, creatief en proactief;
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor.

Procedure
Meer weten, kom met ons in contact via onderstaand formulier.

Ik heb interesse

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 Pannenhuis 16
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Laura Wesselink 0610530633
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 24-06-2022
Nummer 110894
Doorsturen Bekijk PDF