Specialistisch begeleider voor een woonlocatie voor jongeren - Wilp
Zozijn

Ervaren nieuwe collega gezocht!
Voor onze groep jongeren en jongvolwassenen op de Leeuwenberg zoeken wij een actieve, gedreven en ervaren specialistisch ondersteuner.

Dit ga je doen als specialistisch ondersteuner
Je ondersteunt bewoners met hun complexe begeleidingsvraag op basis van het 
zorgplan. Als specialistisch ondersteuner draag je hieraan actief bij door observerende, begeleidende, ondersteunende en verzorgende werkzaamheden. 
Je bent goed in het signaleren en vertalen van signalen die bewoners laten zien. 
Met andere woorden: je ziet en hoort de bewoners, je geeft betekenis aan 
datgene en sluit daarbij op een positieve, stimulerende manier aan. Ons uitgangspunt is dat iemand altijd handelt met een reden. Je ondersteunt op alle 
levensgebieden, dus ook bij het invullen van hun vrije tijd. Je onderhoudt actief de samenwerking met de ouders/verwanten van de bewoners.

Dit zijn wij
De Leeuwenberg is een woning voor jongeren en jongvolwassenen met een intensieve ondersteuningsvraag, in de leeftijd van net 17 tot begin 30 jaar op het landgoed De Lathmer in Wilp. Het is een gezellige woning, waar de cliënt centraal staat en ruimte wordt geboden voor huiselijkheid en gezelligheid. De jongeren en jong volwassenen ondernemen veel activiteiten samen. Door de interactie en de diverse problematieken van onze cliënten is de Leeuwenberg een uitdagende woning en is bij ons geen dag hetzelfde. Onze cliënten vragen een gestructureerde omgeving, met een dagritme en een eenduidige benadering, voortkomend vanuit het onder andere autistisch spectrum, angst en paniekstoornissen, hechtingsproblematiek en psychische problematiek.

Herken jij je in het volgende

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding afgerond op minimaal kwalificatieniveau 4 en hebt een aantal jaren werkervaring opgedaan; 
  • Je bent iemand met veel levenservaring en lef;
  • Je bent daadkrachtig, stressbestendig, creatief en in staat om de vraag achter het gedrag te zien; 
  • Je staat je mannetje, bij een mogelijke (fysieke) escalatie deins je niet achteruit; 
  • Je signaleert gedragsverandering en kunt hierop op tijd voorsorteren; 
  • Je bent betrouwbaar, jij zegt wat je doet, en je doet wat je zegt; 
  • Je kunt met een positief kritische blik het handelen op inhoud bespreekbaar maken en kunt daarbij objectief kijken naar de ander, maar ook naar jezelf;
  • Je vindt teamontwikkeling belangrijk en neem hierin actief deel.

Dit bieden we jou als specialistisch ondersteuner

  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we een groot aanbod opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

 

Procedure
Reageer, dan gaan wij heel snel met je in gesprek.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen wij om een “Verklaring omtrent Gedrag”. Om referenties wordt gevraagd tijdens de procedure.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 6 De Leeuwenberg Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Anjo Sligman 0627070774
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Publicatiedatum 03-03-2022
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 108652
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn