Specialistisch begeleider Zwembad & Sportzaal - Wilp
Zozijn

Specialistisch ondersteuner voor het zwembad & sportzaal in Wilp!

In verband met zwangerschapsverlof van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een sportieve, daadkrachtige en stabiele persoon, die individueel en groepsgericht kan werken.

Specialistisch ondersteuner met een dienstverband van 17,5 uur per week, met zicht op vaste uren na de vervanging van zwangerschapsverlof

Wat ga je doen?
Je ondersteunt een cliënt of een groep cliënten met een specifieke sport- of bewegingsvraag. Hierbij bied je gerichte activiteiten aan, kijkend naar wat de cliënt nodig heeft. Je bent alert op het welbevinden van de cliënten en kunt handelen bij incidenten. Vanzelfsprekend verricht je de nodige administratieve werkzaamheden en neem je deel aan overlegvormen.

Dit zijn wij

Wij bieden op landgoed De Lathmer in Wilp zorg en ondersteuning aan cliënten met een vaak complexe zorg- en/of begeleidingsvraag. Op het landgoed is een zwembad en sportzaal beschikbaar waar cliënten groepsgewijs of individueel gebruik van kunnen maken. Het team dat werkzaam is binnen de sport bestaat uit 7 collega’s.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwalificatieniveau 4 of een sportgerelateerde opleiding afgerond.
 • Je bent in het bezit van een EHBO-diploma of je bent bereidt deze te halen.
 • Je hebt kennis en (bij voorkeur) ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal en communicatief vaardig.
 • Je bent een stabiele, stevige persoonlijkheid.
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.
 • Je kunt methodisch werken.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking en een intensieve ondersteunings- en zorgvraag.

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.993,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een tijdelijke aanstelling voor de duur van afwezigheid wegens zwangerschaps- en bevallingsverlof met daarna uitzicht op vaste uren.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Procedure

Wij ontvangen jouw reactie graag zo snel mogelijk. Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden, dan zoeken we wat langer door.

In het kader van de vergewisplicht worden, voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Tevens vragen wij om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - Dagbesteding Oost - Veluwe Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 17.50
Uren tot 17.50
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Collega’s van het zwembad & sportzaal, bereikbaar via telefoonnummer 088-5753769
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 23-11-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 23-11-2021
Nummer 73108
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn