Specialistisch Begeleiders - Raalte
Zozijn

Daadkrachtige, betrouwbare ondersteuners  

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij die collega die de beweegredenen achter wat iemand zegt en doet belangrijk vindt.  En het een uitdaging vindt om hieraan betekenis te geven.  Solliciteer dan snel.

Binnen de Kemphaan 13 en 15 in Raalte zijn wij op zoek naar 

Specialistisch ondersteuners 

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de cliënt met een complexe zorgvraag op basis van het zorgplan. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je biedt individuele aandacht aan de cliënt in de vorm van structuur, rust en veiligheid afgestemd op de behoefte van de cliënt. Voor meerzorgcliënten worden 1 op 1 diensten gedraaid. Je creëert een thuis waarin elke cliënt zoveel mogelijk zichzelf kan zijn en eigen dingen kan doen. 

Dit zijn wij

Binnen de Kemphaan wonen mensen met een (zeer) ernstige tot licht verstandelijke beperking. Iedereen heeft een eigen studio/kamer, en er zijn gemeenschappelijke woonkamers. Het werken met individuele programma is leidend. We vinden het belangrijk dat de bewoners zich veilig voelen. Enkele bewoners worden 1 op 1 of 2 op 1 begeleid omdat de ondersteuningsvraag complex is, door een combinatie van diverse gedrags- en/of psychiatrische problemen. We beiden de bewoners de nodige ondersteuning in de persoonlijke verzorging. We creëren samen een passende woonomgeving waarin ruimte is om te zijn wie je bent en waarin je kunt groeien.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een afgeronde relevante beroepsopleiding op minimaal niveau 4 
  • Je hebt kennis van en een aantal jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek. 
  • Je hebt de nodige levenservaring en een reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
  • Je bent in dialoog met de ander op basis van gelijkwaardigheid.
  • Je hebt de nodige dosis humor en je bent een kei in het zoeken naar een oplossing. 

 

Dit bieden wij

  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. 
  • De aanstelling is voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd. Interne kandidaten behouden hun huidige aanstellingsduur. 
  • Je kunt fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Inschaling in FWG 40, met een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.

 

Procedure

Als we de geschikte kandidaten hebben gevonden, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Beumer 06 10012662
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 15-05-2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 52933
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn