Specialistisch Ondersteuner Kind & Jeugdhulp - Wilp
Zozijn

Functieomschrijving

Wij zoeken collega’s die ondernemend zijn en creatief zijn in het bedenken van oplossingen in de functie van

Specialistisch ondersteuner

met passie voor kinderen die individuele intensieve begeleiding behoeven.

Ben jij die stevige persoonlijkheid, die het beste uit ieder kind wil halen en ouders ondersteunt bij de opvoeding van hun kind met problemen in de ontwikkeling of zorg? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou in de functie van

Specialistisch ondersteuner 

Omvang dienstverband in overleg

Wat ga je doen?

Je ondersteunt één of meer kinderen/jongeren met een complexe zorgvraag op basis van het zorgplan. Wij werken vanuit een 24-uurs zorg setting dus dat betekent dat een dagdienst ’s-morgens om 6.30 uur kan starten. De laatste late dienst eindigt om 22.30 uur. Het kan ook zijn dat je af en toe nachtdiensten draait. Het gaat om een cliënt-groep laag niveau begeleidingsintensief (ontwikkelingsleeftijd 0 tot 4 jaar). Je verricht observerende, begeleidende, ondersteunende, verzorgende en voorkomende verpleegkundige werkzaamheden. We richten ons op stabiliteit en continuïteit om tot ontwikkelmogelijkheden te komen waarbij we kleine stapjes maken die voor de cliënt als groot ervaren kunnen worden. Je bent goed in het vertalen van signalen die kinderen door hun gedrag en ontwikkeling laten zien.

Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan en verzorgt de administratie. Je wordt ingezet op de combinatie wonen en dagbesteding of op een andere plek waar één of meerdere kinderen verblijven. Je onderhoudt contact met de ouders/verwanten van het kind. Daarnaast ben je voor je collega’s een klankbord en ben je proactief in het optimaliseren van woon- en werkklimaat op een locatie.

Dit zijn wij

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Kind & Jeugdhulp:

Kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsprobleem kunnen voor zorg, ondersteuning en behandeling bij Zozijn terecht, waaronder Orthopedagogisch Centrum Kompas in Wilp, gelokaliseerd op Landgoed De Lathmer. Hier kunnen kinderen wonen, is er mogelijkheid tot logeren en er is naschoolse opvang. Er is tevens een kindercentrum voor dagbehandeling.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een relevante beroepsopleiding (sector zorg en welzijn) op minimaal kwalificatieniveau 4.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek zoals hechtingsproblematiek.
  • Je hebt reflecterend en relativerend vermogen.
  • Je houdt van aanpakken, je bent energiek en proactief.
  • Je hebt passie voor je vak en je hebt humor.

Inschaling

Dit bieden wij

  • Een uitdagende baan binnen Kind & Jeugdhulp
  • Een jaarcontract met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van maximaal € 2.807,00 bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.

Bijzonderheden

Procedure

Enthousiast? Wij ontvangen je reactie graag zo snel mogelijk, gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

Tevens vragen we om een "verklaring omtrent gedrag".

Type Werkplein
Intern nummer KJ 19-143
Organisatie Zozijn
Locatie K&J - Orthopedagogisch Centrum Kompas Wilp
Postcode 7384ED
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Renata Buiting 06 46898655
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-11-2019
Reageer voor 12-12-2019
Ingangsdatum 14-11-2019
Nummer 47488
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn