Specialistisch Begeleiders Kind&Jeugd - Doetinchem
Zozijn

Ben jij een warme en enthousiaste persoonlijkheid die passie heeft voor kinderen waarbij ontwikkelen en leren niet vanzelf gaan? Dan zijn wij mogelijk op zoek naar jou!

Locatie Mariëndael is onderdeel van Zozijn Kind en Jeugd Doetinchem. We vinden dat ieder kind recht heeft op leren en ontwikkelen, óók als er sprake is van een ernstige meervoudige beperking en/of een intensieve ondersteuningsvraag. Juist voor deze kinderen bieden we Zorg en Begeleiding in Onderwijs in diverse scholen voor Speciaal Onderwijs en Onderwijs in Zorg op locatie Mariëndael Doetinchem. We werken nauw samen met de Onderwijsspecialisten. Naast deze dienstverlening in en rond onderwijs, bieden we ook gezinsondersteuning thuis en buitenschoolse opvang (voor- en na schooltijd, op zaterdagen en in schoolvakanties). Voor dit totaalpakket aan dienstverlening zijn we op zoek naar twee

Specialistisch ondersteuners voor 16 en 20 uur per week

Wat ga je doen
Je biedt een vertrouwde en veilige leeromgeving voor kinderen van 4-13 jaar met een intensieve zorg- en/of ondersteuningsvraag. Je ondersteunt de kinderen individueel op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je werkt nauw samen met de collega’s vanuit het onderwijs. Je bent alert op de signalen van het kind die van invloed zijn op de inhoud van het zorgplan en bespreekt dit met de coördinerend pedagogisch ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt daarnaast contacten met de ouders / verwanten van het kind. We werken vanuit het 24-uursperspectief. Dat betekent dat je ook ingezet kan worden buiten kantoortijden en in schoolvakanties.

Herken jij je in het volgende?

  • Je hebt een relevante opleiding zorg en welzijn op minimaal kwaliteitsniveau 4.
  • Je hebt kennis en ervaring in de gehandicaptenzorg en je hebt passie voor het werken met kinderen en jong volwassenen, die een intensieve zorg- of begeleidingsvraag hebben.
  • Je bent een stabiele persoonlijkheid met een warme uitstraling, die soepel en flexibel in kan spelen op de diverse zorg- en ondersteuningsvragen die zich aandienen.
  • Je kunt methodisch werken en je grenzen bewaken.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig, gastvrij en je kunt je goed verplaatsen in de wereld van anderen. Je houdt ervan om samen te werken met anderen maar je kunt ook goed zelfstandig werken.

Dit bieden wij

  • Wij bieden je een goede werksfeer en een afwisselende baan in een enthousiast en zelfstandig team. Samen met onderwijs zijn we volop in ontwikkeling. 
  • De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg. Inschaling in FWG 40, maximaal € 2.993,00 bruto maandsalaris bij fulltime dienstverband. Verder kent de CAO een eindejaarsuitkering van 8,33% en biedt de organisatie flexibele arbeidsvoorwaarden.

Procedure
Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidig leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek. Voor externe kandidaten worden In het kader van de vergewisplicht en voordat we overgaan tot een aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”. De verkregen informatie kan een rol spelen bij de besluitvorming over een eventuele aanstelling.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland in het regiokantoor van Zozijn aan de Oude Terborgseweg 202 in Doetinchem op woensdag, 3 november 2021.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie K&J Mariëndael Doetinchem
Postcode 7009 ND
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marleen Zonneveld 06 13183674
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 29-10-2021
Nummer 71796
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn