Specialistisch ondersteuner NAH Lookwartier - Doetinchem
Zozijn

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan en sta jij stevig in je schoenen?

Wij zoeken voor het Lookwartier een

Specialistisch ondersteuner met een dienstverband 65%  (23,4 uur per week)

Wie zijn wij
Op Pad van Zozijn is gespecialiseerd in de ondersteuning van mensen met NAH. Op Pad heeft woningen speciaal voor mensen met NAH, die niet meer thuis kunnen wonen. In iedere woning wonen cliënten met een soortgelijke ondersteuningsvraag. Het Lookwartier in Doetinchem is zo'n woning. Het Lookwartier biedt wonen voor volwassenen met NAH.

Vlakbij het centrum van Doetinchem ligt dit schitterende appartementencomplex van Op Pad. Het complex bestaat uit zestien appartementen. Hier wonen cliënten zelfstandig in een tweekamer-appartement met in de nabijheid begeleiding. Iedere cliënt vult de begeleiding op een eigen manier in. Elke avond is er een gezamenlijk koffie moment in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

's Nachts is er een begeleider aanwezig. Dat betekent dat er 24-uurs ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is.

De grote lijnen van jouw takenpakket als specialistisch ondersteuner:
Je ondersteunt de cliënt met een complexe zorgvraag op basis van het zorgplan. Je bent alert op signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan. Je biedt ondersteuning en begeleiding aan volwassenen in de woon- en leefsituatie; de begeleiding en ondersteuning is gericht op het handhaven en/of bevorderen van het sociaal, emotionele en maatschappelijke leven van de cliënten. Bij Op Pad doen we dit middels de methodiek “Hooi op je vork”.

Je kunt ingezet worden bij administratieve, cliëntgebonden werkzaamheden, je neemt deel aan overleggen en je levert een bijdrage aan de introductie en het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires/leerlingen.

Wat verwachten we van onze nieuwe collega?

 • Je hebt een relevante opleiding in de gezondheidszorg op minimaal kwalificatieniveau 4 en minimaal vijf jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt kennis van psychische problematiek en hebt bij voorkeur een GGZ achtergrond
 • Je  bent creatief in het vinden van oplossingen.
 • Het krijgen en het geven van feedback gaat je gemakkelijk af.
 • Ook is het onmisbaar dat je goed kunt schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus van de cliënten.  
 • Je kunt zelfstandig uitvoering geven aan de activiteiten voorkomend uit het zorgplan, methodisch werken en je grenzen bewaken.
 • We hebben ook veel lol met elkaar, dus een gezonde dosis humor is onmisbaar.  
 • Levenservaring en zelfvertrouwen zijn de belangrijkste eigenschappen. 

Dit bieden wij

 • Een enthousiast en professioneel team waarbinnen je je verder kunt ontwikkelen!
 • Verder bieden we een salaris in FWG 40 van de cao gehandicaptenzorg, een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Op het gebied van werktijden vragen we enige flexibiliteit, hier tegenover staan diverse toeslagen voor onregelmatigheid (conform cao gehandicaptenzorg).
 • Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. 

Procedure
Onderdeel van de selectieprocedure is het opvragen van referenties bij de huidige leidinggevende. Dit gebeurt bij een positieve uitkomst direct na het eerste selectiegesprek.

Tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie NAH - Wonen Lookwartier Doetinchem
Postcode 7001EJ
Stad Doetinchem
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Colette Huis in 't Veld, teamondersteuner NAH, 06-22631181
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 08-09-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 08-09-2021
Nummer 70958
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn