Begeleider - Specialistisch begeleider - Zorg en welzijn assistent - Kemphaan Raalte!
Zozijn

Laat je zorghart spreken!

Wij jij samen onderzoeken welke doelgroep het beste bij je past! Dan is dit je kans!

Voor de Kemphaan zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's in de functie ondersteuner,  specialistisch ondersteuner of als Zorg en welzijn assistent. (uren in overleg)

Dit zijn wij
De Kemphaan in Raalte Noord is een beschermde woonomgeving voor cliënten met uiteenlopende ondersteuningsvragen. In de 7 verschillende huizen wonen volwassenen met een lichte, matige of (zeer) ernstige verstandelijke of meervoudige beperking. We bieden een warme, geborgen sfeervolle omgeving. 

De begeleiding en werkwijze per woning is verschillend en afgestemd op de verschillende zorgvragen.
De nadruk kan liggen bij de ene woning op begeleiding en voorspelbaarheid, maar bij de andere woning ligt het accent veel meer op lichamelijke verzorging en zintuigelijke prikkeling.  

Zozijn
Zozijn is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met ontwikkelingsproblemen en mensen met niet-aangeboren hersenletsel.
Gezien en geaccepteerd worden zoals je bent. Vanuit die houding gaan we bij Zozijn met elkaar om. Want ieder mens is immers uniek. Het maakt daarbij niet uit of je bij ons werkt, woont of zorg ontvangt. Met elkaar maken we het mogelijk dat mensen met een beperking liefdevolle en vakkundige zorg en ondersteuning krijgen en tot bloei kunnen komen. Zozijn is actief in Gelderland en Overijssel

Herken jij je in het volgende

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding zorg en welzijn of… je wilt heel graag de stap naar de zorg zetten! Dan bieden jou deze kans om als zorg en welzijn assistent aan de slag te gaan.
  • Je  hebt affiniteit hebt met onze doelgroep en kunt op een respectvolle en liefdevolle manier met onze cliënten kan omgaan.
  • Je bent enthousiast en integer.
  • Je kunt samenwerken maar ook zelfstandig je werk doen

Dit bieden wij

  • Leuke, leergierige en professionele collega's.
  • Afhankelijk van de functie is de inschaling FWG 20 Zorg en welzijn assistent, FWG 35 ondersteuner en FWG 40 specialistisch ondersteuner, cao gehandicaptenzorg,  een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
  • Op het gebied van werktijden vragen we enige flexibiliteit, hier tegenover staan diverse toeslagen voor onregelmatigheid (conform CAO gehandicaptenzorg).
  • Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
  • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. 

Procedure
Deze vacature staat open totdat we de voldoende nieuwe collega's hebben gevonden. Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel!

In het kader van de vergewisplicht worden voordat we overgaan tot een mogelijke aanstelling referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers, tevens vragen we om een “verklaring omtrent gedrag”

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie S/G - Wonen Raalte
Postcode 8103GG
Stad Raalte
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Astrid Beumer, 0610012662
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Overig
Publicatiedatum 18-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-08-2021
Nummer 68690
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn