Specialistisch Ondersteuner Grote Weerd
Zozijn

Functieomschrijving

Wil jij onze collega worden?

 

Sanne, Willem, Erwin, Marleen, Kaylie en Elske. Niet op de foto (want we moeten ook werken of hebben scholing): Camilla, Laura, Ruben, Tim, Camilla, Robin, Linda en Yannick

Omdat wij onze diensten uitbreiden met een extra Dagbestedingsdienst, is het team van de Grote Weerd op zoek naar een nieuwe collega! We zijn een hecht team, waarin wij er onvoorwaardelijk zijn voor onze cliënten en voor elkaar, dit alles met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Door de interactie in onze woongroep en de diverse problematieken van onze cliënten is bij ons geen dag hetzelfde.  De Grote Weerd is een geschakelde woning op landgoed de Lathmer. Het is een gezellige woning waar de cliënt centraal staat. Als team zijn we trots op de manier waarop wij onze cliënten nabijheid bieden en tot bloei laten komen. 

Wat doen wij?

Wij bieden zorg en ondersteuning aan 12 cliënten, die wonen in 2 geschakelde wooneenheden:

 • De ene kant bestaat voornamelijk uit cliënten met een stoornis in het autistisch spectrum. Zij vragen een gestructureerde omgeving, dagritme en een eenduidige benadering.
 • De andere kant bestaat uit cliënten met ernstige hechtingsproblematiek. Zij vragen begeleiders die er onvoorwaardelijk voor hen zijn en stevig in hun schoenen staan.

Combinatiediensten maken deel uit van ons dienstenpatroon, dat wil zeggen dat je maandelijks een aantal diensten werkt waarbij je opstart op de woning en vervolgens bij het Dagcentrum gaat werken.

We zien onszelf als een hecht, deskundig en gastvrij team waar nieuwe collega’s zich snel thuis voelen. Wil jij ons team komen versterken? 

Functie eisen

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

 • Naast je beroepsgerichte diploma op minimaal niveau 4, heb je kennis van en bij voorkeur ervaring met de diverse problematieken
 • Je staat je mannetje, biedt de cliënt stabiliteit en nabijheid, en kunt professionele afstand bewaren
 • Uiteraard beschik je ook over de nodige flexibiliteit en vooral humor
 • Ervaring, want wij hebben momenteel een jong dynamisch team, waarbij wat meer ervaring welkom is!
   

Inschaling

Wat bieden we je?

 • een arbeidsduur tot max. 32 uur/week (minder kan natuurlijk ook)
 • Een aanstelling, in 1e instantie voor de duur van een jaar, daarna wordt deze, als alles goed gaat, omgezet in onbepaalde tijd
 • Een salaris op basis van FWG 40, max € 2807,-- (vanaf 1 januari 2019) bij een fulltime dienstverband
 • Training en scholing, zoals bijv. agressiepreventie en –hantering training

Bijzonderheden

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Wij vragen van alle medewekers een VOG

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 De Grote Weerd
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Neem contact op met ons op de woning, telefonisch op 088 5753155 (bij voorkeur ’s avonds tussen 20.00 en 22.00 uur) of bel of mail met onze manager Ilse Harleman: 06 27628313 of per mail: I.Harleman@zozijn.nl.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 03-07-2018
Reageer voor 01-03-2019
Ingangsdatum 07-03-2018
Nummer 37218
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn