Specialistisch Verpleegkundige Thuiszorgtechnologie
Verian

Functieomschrijving

Wil jij het beste van twee werelden? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die niet bang is voor uitdagingen in het werk!

Vanwege uitbreiding van onze team zijn we op zoek naar: 

Specialistisch Verpleegkundige Thuiszorgtechnologie (Apeldoorn e.o.)

24-36 uur  | HBO

Dit wil jij:
Je wilt het beste van twee werelden. Een baan waarin je de technologische zorg vanuit het ziekenhuis kunt combineren met de nabijheid en vrijheid van de thuiszorg. Waarin je wordt uitgedaagd in je vak maar tegelijkertijd persoonlijke zorg kunt bieden.

Dit doe jij:
Als specialistisch verpleegkundige maak je deel uit van het Technoteam van Vérian. Je biedt (hoog)complexe specialistische zorg, die voorheen vaak in het ziekenhuis werd gegeven. Je komt in de omgeving van de cliënt zelf en samen bepaal je hoe je de zorg kan en gaat leveren. Samenwerken met ziekenhuizen, huisartsen, wijkverpleging en andere specialisten binnen Vérian is voor jou vanzelfsprekend.

Je levert vol enthousiasme een bijdrage aan het door ontwikkelen van het Technoteam, in een zorglandschap waarin steeds meer zorg thuis geleverd kan worden.

Als specialistisch verpleegkundige geef je ook scholingen aan onze interne, maar ook aan externe, professionals.

Dit ben jij:                                                                                       
Als specialistisch verpleegkundige ben je benaderbaar en communicatief sterk: contact met jou is laagdrempelig. Je wilt samen met je collega’s verder bouwen aan de anderhalve-lijnszorg binnen Vérian. Je vindt het leuk om je collega’s in de wijk te coachen en hen bij complexe handelingen te ondersteunen. Je bent een BIG-geregistreerd verpleegkundige met een Hbo V-diploma, minstens twee jaar ervaring en in het bezit van een rijbewijs. Als specialistisch verpleegkundige denk en werk je oplossingsgericht en stel je je innovatief, creatief en ambitieus op. Je hebt een gezonde dosis lef en staat graag klaar om jezelf en/of je team naar een hoger plan te brengen.  

Dit zijn wij:
Een thuiszorgorganisatie die volop in ontwikkeling is en dat doet met behulp van alle kennis en expertise die we in huis hebben. Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis, met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Dit bieden wij:

Naast het beste van twee werelden bieden wij jou ook:                                     

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Contracturen in overleg.
  • Salaris FWG 50 volgens de cao VVT.
  • Opleidingsfaciliteiten om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een auto, iPhone en iPad ‘van de zaak’.
  • Een plek in een innovatief, gepassioneerd team.

Interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Schrijf een brief met cv en kom op gesprek. Bij serieuze belangstelling is het mogelijk om een dag mee te lopen.

Meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Seiger, manager Zorg en Welzijn, op 06-51183065. Direct solliciteren kan via de knop 'solliciteren' onderaan deze pagina.                   

  • Internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 09-05-2022
Nummer 57523
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian