Speltherapeut
Cosis

Introductie en uren

Het Cosis Expertisecentrum is op zoek naar een Spelagoog/Speltherapeut voor 20 tot 24 uur.

Wat vinden we belangrijk?

De vakgroep spel van het Cosis Expertisecentrum bestaat uit Spelagogen en Speltherapeuten.

Je onderzoekt, observeert, voert speldiagnostiek uit, stelt het spelagogisch plan op en voert zowel individuele als groepsgerichte activiteiten uit waarbij gebruik gemaakt wordt van uiteenlopende specifieke spelagogische methodieken. Daarnaast voer je het spelagogisch plan uit en levert daarmee een bijdrage aan de doelen van de behandeling, in afstemming met andere betrokken disciplines. Je stemt af, coacht en adviseert begeleiders en het cliëntsysteem en levert een bijdrage aan het vakspecifieke en zorginhoudelijke beleid. Ook kan sprake zijn van deelname aan het multidisciplinair overleg. Als speltherapeut stel je het speltherapeutisch behandelplan op binnen de kaders van het vastgestelde behandelplan. Je biedt behandeling aan de cliënten binnen een behandeldoelstelling. Daarnaast zet je ook spelagogische interventies in, dit kan zowel individueel als groepsgericht.

Wat vragen we van je?

 • Een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau (post-hbo spelagogiek en/of post-hbo speltherapie).
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
 • SKJ-registratie.
 • Een systematische werkhouding bij het opstellen en uitvoeren van het spel agogisch plan.
 • Een ondernemende, verantwoordelijke en kritische houding.
 • Een open houding en kunt onbevooroordeeld luisteren.
 • Dat je jouw kennis en ervaringen wilt delen binnen onze locatie.
 • Een rijbewijs/auto.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben we jou te bieden?

 • Dezelfde salarisschaal als je collega's Speltherapeut minimaal € 2.151,- en maximaal € 3.289,- volgens FWG 45 van de cao-gehandicaptenzorg (op basis van fulltime dienstverband).
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, trainingen en E-learning (Goodhabitz).
 • Je krijgt interessante extra's zoals een eindejaarsuitkering, sporten met korting of een voordelig fietsplan en hebben we een ondernemende activiteitencommissie met een afwisselend programma.
 • Een team in ontwikkeling met ruimte voor initiatieven en innovatie: jouw inbreng doet ertoe!

Ben je benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op de website.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij uitgedaagd door deze vacaturetekst en weet jij dit aan ons over te brengen door middel van een pakkende motivatie? Reageer vóór maandag 6 december 2021.

Je kunt solliciteren via de button 'solliciteren' op deze pagina. Vul het formulier in en maak je account aan. Als je eerst meer wilt weten of vragen hebt over de vacature, bel met Marieke Jager, Teamcoördinator op telefoonnummer 06 822 622 70. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een bericht met jouw naam en vraag, zodat we zo spoedig mogelijk contact met je op kunnen nemen.

Meer weten over jouw nieuwe werkplek?

Op de locaties waar je werkzaam bent als Speltherapeut komen meerdere cliëntprofielen voor, namelijk Priscilla en Koen. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan hier!

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Type Vacature
Intern nummer 2021-2050
Organisatie Cosis
Locatie Cosis Expertisecentrum
Postcode 9735AD
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Speltherapeut
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 06-12-2021
Nummer 73157

Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, voor korte of langere tijd en dicht bij de mensen die we helpen. ‘De bedoeling’ van onze organisatie is richtinggevend voor hoe wij ons dagelijkse werk doen. Daarbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Onze vakbekwame, professionele en bevlogen medewerkers schakelen onze dienstverlening ‘op en af’ waar mogelijk of noodzakelijk. Samen maken we kleine stappen om de opgestelde doelen te behalen.

Meer over Cosis